Дъждът не спря феновете на Spice Music Festival в Бургас (Снимки)

Дъждът не спря феновете на Spice Music Festival в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com
Снимки Илиян Ружин

SPICE Music Festival събра едни от най-големите звезди на 90-те с феновете им в Бургас. Изключително силна първа фестивална вечер, категорични са организатори и фенове.

Най-мащабният фестивал по Черноморието ни започна с впечатляващите изпълнения на DJ BoBo, Nana, Danzel, Real McCoy, Sylver и Дони и Момчил.

Най-верните фенове на музиката останаха до края на вечерта, въпреки поройният дъжд, за да изпеят Let it Rain заедно с Nana.

SPICE Music Festival продължава до 8 август 2021, а на сцената очакваме още C-Block, Maxi Priest, Turbo B от SNAP, Alice DJ, Stereo MCs, E-Type. Leeroy Thornhill - ex-Prodigy, Masterboy, B.G. The Prince of Rap, In-Grid, Vengaboys, Jenny of Ace of Base и други.

Галерия
Свързани статии
Утре откриват VI Порт Прим Фест с изложба, вижте програмата и заповядайтеВнимание, кинолюбители - Фестивал "Карантината" идва в Бургас от 4 до 6 октомвриДо Бъдни вечер всяка вечер ще има концерти в БургасЕто кой ще е на Никулденския концерт в Бургас Наши театрални школи ще се представят на фестивал в САЩ19 бургаски ученици ще четат авторска поезия на фестивала на младите в изкуствотоЛюбима бургаска група подарява три безплатни концерта на меломанитеБертен Д‘Оландер и Никола Листокуа с първи концерт в БургасОбособяване на паркинг зона и извънредни нощни линии на "Бургасбус" за TEEN BOOM FESTЗапочва четвъртото издание на SPICE MUSIC FESTIVAL 2022
Тагове
фестивал концерт
Коментари