Дъждът не спря феновете на Spice Music Festival в Бургас (Снимки)

Дъждът не спря феновете на Spice Music Festival в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com
Снимки Илиян Ружин

SPICE Music Festival събра едни от най-големите звезди на 90-те с феновете им в Бургас. Изключително силна първа фестивална вечер, категорични са организатори и фенове.

Най-мащабният фестивал по Черноморието ни започна с впечатляващите изпълнения на DJ BoBo, Nana, Danzel, Real McCoy, Sylver и Дони и Момчил.

Най-верните фенове на музиката останаха до края на вечерта, въпреки поройният дъжд, за да изпеят Let it Rain заедно с Nana.

SPICE Music Festival продължава до 8 август 2021, а на сцената очакваме още C-Block, Maxi Priest, Turbo B от SNAP, Alice DJ, Stereo MCs, E-Type. Leeroy Thornhill - ex-Prodigy, Masterboy, B.G. The Prince of Rap, In-Grid, Vengaboys, Jenny of Ace of Base и други.

Галерия
Свързани статии
Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Нина Николина представя за първи път новите си песни на концерт в Бургас Кметът посрещна Янка Рупкина в Бургас Джаз величия с концерт в Бургас в края на април "Горещ пясък" радват бургазлии с безплатен концерт тази вечер Посрещаме Нова година с концерти в цялата страна Спектакъл на Стефан Диомов превзема ефира в първите часове на 2022 Коледни концерти ще вдигат духа на бургазлии по празниците "Фестивал на водата и рибата“ с богата програма ще изпъстри празника на Самоков Внуците на Панчо Владигров ще радват бургазлии с музката си на Флората
Тагове
фестивал концерт
Коментари

Още от последните новини