Видеоклип "събра" отново Стефан Диомов и Пейо Пантелеев (Видео)

Видеоклип

Видеото е осма част от емблематичната поредица "Гласът на Бургас"

Видео клип "събра" отново двамата големи бургазлии и верни приятели - композиторът Стефан Диомов и Пейо Пантелеев. В основата му са гласът на маестро Диомов и стихотворението "Кой ще ми каже ...", което е съкровен и личен подарък към композитора от напусналия ни в началото на тази година обичан поет и музикант Пейо Пантелеев.

Клипът е осма част от поредицата "Гласът на Бургас", която показва защо морския град носи славата на града на поетите.

Зад реализацията на видео клипа стои екипът - Яна Вълчева, Пейо Пеев и Нивелин Мирков, в партньорство с Община Бургас.

Идеята на проявата е популярни лица да представят стихове на емблематични бургаски поети, заснети на любими места в морския град.

 

Свързани статии
Спектакълът "Оскарите в музиката" открива Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“ Страхотен уикенд със специални гости на откриването на EscoBar StreetBar Opening "Бургас и морето" се завръща на музикалната сцена Спомен за Ваня Костова Звезди от Rainbow и Black Sabbath идват в Бургас през май Талантлив бургазлия засне музикален клип на острова (Видео) Звездите от Евровизия изнасят голям концерт в Бургас Започна международният лагер за Евровизия 2021 в Бургас и Приморско с участието на Виктория Бургас и Приморско домакини на музикален лагер за Евровизия Стефан Диомов реди нова изложба в Бургас
Тагове
стефан диомов пейо пантелеев музика видеоклип
Коментари

Още от последните новини