Видеоклип "събра" отново Стефан Диомов и Пейо Пантелеев (Видео)

Видеоклип

Видеото е осма част от емблематичната поредица "Гласът на Бургас"

Видео клип "събра" отново двамата големи бургазлии и верни приятели - композиторът Стефан Диомов и Пейо Пантелеев. В основата му са гласът на маестро Диомов и стихотворението "Кой ще ми каже ...", което е съкровен и личен подарък към композитора от напусналия ни в началото на тази година обичан поет и музикант Пейо Пантелеев.

Клипът е осма част от поредицата "Гласът на Бургас", която показва защо морския град носи славата на града на поетите.

Зад реализацията на видео клипа стои екипът - Яна Вълчева, Пейо Пеев и Нивелин Мирков, в партньорство с Община Бургас.

Идеята на проявата е популярни лица да представят стихове на емблематични бургаски поети, заснети на любими места в морския град.

 

Свързани статии
Любима бургаска група подарява три безплатни концерта на меломаните Звезден музикален рецитал очаква публиката на "Бургас и морето" Ето кои песни ще чуем на "Бургас и морето 2022" Приемът за песни на "Бургас и морето" е до 17 май "Горещ пясък" радват бургазлии с безплатен концерт тази вечер Спектакъл на Стефан Диомов превзема ефира в първите часове на 2022 Тони Димитрова и Стефан Илчев представят ексклузивно ново видео Спектакълът "Оскарите в музиката" открива Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“ Страхотен уикенд със специални гости на откриването на EscoBar StreetBar Opening "Бургас и морето" се завръща на музикалната сцена
Тагове
стефан диомов пейо пантелеев музика видеоклип
Коментари

Още от последните новини