Видеоклип "събра" отново Стефан Диомов и Пейо Пантелеев (Видео)

Видеоклип

Видеото е осма част от емблематичната поредица "Гласът на Бургас"

Видео клип "събра" отново двамата големи бургазлии и верни приятели - композиторът Стефан Диомов и Пейо Пантелеев. В основата му са гласът на маестро Диомов и стихотворението "Кой ще ми каже ...", което е съкровен и личен подарък към композитора от напусналия ни в началото на тази година обичан поет и музикант Пейо Пантелеев.

Клипът е осма част от поредицата "Гласът на Бургас", която показва защо морския град носи славата на града на поетите.

Зад реализацията на видео клипа стои екипът - Яна Вълчева, Пейо Пеев и Нивелин Мирков, в партньорство с Община Бургас.

Идеята на проявата е популярни лица да представят стихове на емблематични бургаски поети, заснети на любими места в морския град.

 

Свързани статии
Талантлив бургазлия засне музикален клип на острова (Видео) Звездите от Евровизия изнасят голям концерт в Бургас Започна международният лагер за Евровизия 2021 в Бургас и Приморско с участието на Виктория Бургас и Приморско домакини на музикален лагер за Евровизия Стефан Диомов реди нова изложба в Бургас 11-годишна бургазлийка печели онлайн международни музикални конкурси Виктория избра Бургас като локация за снимките на новия си клип Бургазлии блеснаха с кавър на любима своя песен (Видео) Екипът на Кукления театър се сбогува със своя колега и приятел Пейо Пантелеев (видео) Димитър Николов: Загубата на Пейо Пантелеев е голяма за душата и сърцето на Бургас
Тагове
стефан диомов пейо пантелеев музика видеоклип
Коментари

Още от последните новини