Тони Димитрова и Стефан Илчев представят ексклузивно ново видео

Тони Димитрова и Стефан Илчев представят ексклузивно ново видео - E-Burgas.com

Официалната премиера на видеото към нашумялата дуетна песен „Близкият” е насрочена за 8 септември, от 10.00 часа, но специално за бургазлии клипът ще бъде ексклузивно представен на 7 септември /вторник/, от 20.30 часа, в градината на експоцентър „Флора”.

Мини спектакълът ще събере на едно място любимците Тони Димитрова и Стефан Илчев, както и част от снимачния екип – журналиста Асен Йорданов, автор на текста - който е син на големия бургаски поет Недялко Йорданов, продуцента Игор Марковски и режисьора на клипа Васил Стефанов. Те ще споделят интересни моменти от снимачния процес. Видеото към „Близкият” е заснето в Бургас, а галерия „Георги Баев” се превърна в един от декорите на клипа.

Реализирането на продукцията е осъществено с подкрепата на Община Бургас по програма за съфинасиране на културни проекти.

От няколко дни в най-голямата платформа за видео споделяне се върти успешно 12-секундния тийзър, който за няколко часа набра повече от 5500 гледания.

Свързани статии
Любима бургаска група подарява три безплатни концерта на меломаните Звезден музикален рецитал очаква публиката на "Бургас и морето" Ето кои песни ще чуем на "Бургас и морето 2022" Тони Димитрова, Мария Мутафчиева и RIA ще представят ново видео Приемът за песни на "Бургас и морето" е до 17 май "Горещ пясък" радват бургазлии с безплатен концерт тази вечер Бургаски талант от "Гласът на България" представя нов музикален проект Спектакълът "Оскарите в музиката" открива Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“ Страхотен уикенд със специални гости на откриването на EscoBar StreetBar Opening "Бургас и морето" се завръща на музикалната сцена
Тагове
Тони Димитрова песен музика
Коментари

Още от последните новини