Спектакъл на Стефан Диомов превзема ефира в първите часове на 2022

Спектакъл на Стефан Диомов превзема ефира в първите часове на 2022 - E-Burgas.com

В първите часове на новата 2022 година всички ще имаме възможността да се насладим отново на концерт – спектакъла с песните на Стефан Диомов, посветен на голямата певица Ваня Костова. Той е по книгата на композитора „Белите и черни клавиши на моя живот“.

Концертът ще бъде излъчен по bTV на 1 януари от 10:00 часа. В него ще видите изпълнения на „Тоника“, „Тоника СВ“, „Фамилия Тоника“, „5-те сезона“, „Фортисимо“, Стефка Емилова, Тони Димитрова, Боян Михайлов, Георги Милтиядов, Дани Огнянов, ВГ „Изгревчета“, Ванеса и Божидар.

Музикалният съпровод в концерта е на Разградската филхармония с диригент Левон Манукян.

Свързани статии
До Бъдни вечер всяка вечер ще има концерти в Бургас Ето кой ще е на Никулденския концерт в Бургас Любима бургаска група подарява три безплатни концерта на меломаните Бертен Д‘Оландер и Никола Листокуа с първи концерт в Бургас Обособяване на паркинг зона и извънредни нощни линии на "Бургасбус" за TEEN BOOM FEST Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Нина Николина представя за първи път новите си песни на концерт в Бургас Кметът посрещна Янка Рупкина в Бургас Джаз величия с концерт в Бургас в края на април "Горещ пясък" радват бургазлии с безплатен концерт тази вечер
Тагове
стефан диомов концерт
Коментари

Още от последните новини