Васил Божков назовава името на новия собственик на Левски днес

Васил Божков назовава името на новия собственик на Левски днес - E-Burgas.com

Бизнесменът Васил Божков, който се намира в ОАЕ и се укрива от родното правосъдие, обяви на страницата си във фейсбук, че днес в 10:00 часа, ще стане ясно името на новия собственик на 86.6% от акциите на ПФК "Левски".

Вчера той пусна анкета на страницата си във социалната мрежа, чрез която да се избере новият собственик на футболния клуб, напомни cross.bg. "Благодаря ви за интереса, активността и най-вече за смелостта да го направите открито", написа той в поста си. Опциите дадени от него са пет: Наско Сираков, Делян Пеевски, Бойко Борисов, Сретен Йосич и ЦСКА.

С най-голям процент одобрение се ползва именно синята легенда от "Герена", който преди четири дни обяви, че е готов да стане собственик на клуба. Той призова час по-скоро Васил Божков и Георги Попов да прехвърлят акциите на негово име.

Какъв ще е изходът от сложната ситуация, още никой не знае. Сираков обаче настоя: Акциите не са оръжие, а инструмент. Не вярвам Божков и Попов да позволят да се случи най-лошия сценарий! След дълги години дистанция от клуба от моя страна, сега вероятно ще ме върне мисълта за съдбата на "Левски".

Свързани статии
Ето как Бургас ще отбележи 150 години от гибелта на Левски Спецпрокуратурата: Божков е в Дубай и няма как да бъде разпитан Бургаски ученици посветиха виртуална изложба на Апостола (Видео) Прекланяме се пред подвига на Апостола Бургас ще отдаде почит към Апостола в събота Община Созопол дава 500 лв. за идеен проект за паметник на Левски В Созопол откриват сметка за изграждане на бюст-паметник на Левски Бургас отдаде почит към делото на Апостола (Снимки) Отбелязваме 148 години безсмъртие за Апостола на свободата Учениците от Равда с инициатива за Апостола
Тагове
васил божков левски акции
Коментари

Още от последните новини