Бургаски ученици посветиха виртуална изложба на Апостола (Видео)

Бургаски ученици посветиха виртуална изложба на Апостола (Видео) - E-Burgas.com

Ученици от школите по изобразително изкуство към Центъра за подкрепа и личностно развитие в Бургас участваха във виртуален пленер на тема – "Българските революционери и възрожденци", посветен на 149-та годишнина от героичната смърт и саможертва на Апостола на българската свобода.

Всяка година младите художници с ръководители Денислав Белчев, Христо Христов и Севина Трайкова посвещават свои творби на бележитите дати - 19 февруари и 3 март.

 

Свързани статии
Бургаска галерия празнува 25 години с впечатляваща изложба Бургазлии скоро ще се снимат 3D с египетски богове само с един клик Бургас прие ценни шедьоври на Пикасо Прегледаха близо 2800 бургаски ученици за гръбначни изкривявания и затлъстяване Започва кандидатстването в училищата след 7 клас Над 17 хил. ученици и учители отиват на безплатно море Бележит творец предизвика фурор на изложбата си в Поморие (Снимки) Бургаски ученици са вицешампиони на националните параолимпийски игри Български ученици от Братислава са на гости в Бургас, посещават забележителности Кметът награди над 300 ученици, които помагаха на европейското по ушу
Тагове
васил левски ученици изложба
Коментари

Още от последните новини