Стартира подготовка за турнира за купата на БМФ Порт Бургас 2018

Стартира подготовка за турнира за купата на БМФ Порт Бургас 2018 - E-Burgas.com

Голямата награда е билети за мача от Лига Европа „Лудогорец –Цюрих”

Стартира подготовката на турнира по футбол на малки вратички за купата на  БМФ Порт Бургас’2018. Третото издание на надпреварата ще се проведе на 3 ноември, събота, в Спортен комплекс „Каменица Арена” от 10 часа. И тази година 12 отбора от  младежи на възраст от 16 до 18 години ще се състезават за голямата награда - билети за мача от Лига Европа „Лудогорец – Цюрих”, който ще се играе на 13 декември в Разград. За победителите БМФ Порт Бургас организира и транспорт от Бургас до Разград и обратно.

Участието в турнира е абсолютно безплатно. Единствените условия, които организаторите поставят е участниците в отборите да се вместват в поставените възрастови граници, да са сформирали свои отбори от по 5 полеви играчи, вратар и 4 резерви, в които да не са включени действащи футболисти от А и Б група.

Техническата конференция, на която ще бъде изтеглен жребият и сформирани групите, ще се проведе на 2 ноември от 19:30 ч. в кафето на „Каменица Арена”.  Записванията за участие се извършват на тел: 056/89 64 80 и 0888933337.

Освен голямата награда, организаторите и спонсорът са подготвили купи,медали и индивидуални предметни награди за класиралите се на първите три места, както и  подаръци за всеки участник в надпреварата.

„БМФ Порт Бургас” организира и изцяло финансира футболния турнир. Той се провежда за трета поредна година и вече придоби характер на голямо общоградско спортно събитие. За всяко от изданията му спонсорът дава възможност на победителите да присъстват на един от големите футболни мачове за съответната година – „Лудогорец –Базел” през 2016 и „Лудогорец – Истанбул” през 2017.

 Изключително успешните две издания на турнира през 2016 г. и 2017 г. се превърнаха в  спортни празници и постигнаха основната си цел – да помогнат за утвърждаването на спортни навици сред младите и да докажат, че когато бизнесът е социално отговорен, той може да намери точното място, към което да насочи своята помощ.

Футболният турнир е част от социалната програма на  „БМФ Порт Бургас” ЕАД. Дружеството е концесионер на пристанищните терминали „Изток 2” и „Бургас Запад” от 2012 г. и оттогава активно присъства в обществения живот на града.

Организаторите канят всички любители на футбола да подкрепят отборите от трибуните на Спортен комплекс „Каменица Арена” на 3 ноември 2018 г. от 10 часа.

Коментари

Още от последните новини