Заловиха опасни пияници зад волана в Айтос

Заловиха опасни пияници зад волана в Айтос - E-Burgas.com

Полицаи от Айтос са успели са установят и заловят потенциални убийци на пътя, които необезпокоително кръстосвали местните улици в полунощ.

Първо в района на ул. ''Славянска'' служителите на реда спрели за проверка хасковски автомобил, управляван от 52-годишен мъж от Димитровград. Същият бил пиян като казак с 2,31 промила в кръвта и отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Поради това изкарал нощта в полицейския участък.

Малко по-късно през нощта дошлият да му премести колата 51-годишен негов съгражданин също бил наквасен до ушите с 2,43 промила, който също отказал да даде кръвна проба. И той е задържан за 24 часа.

Работата по случая продължава.

Свързани статии
Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки) Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос ЖП прелези в Айтоско отиват в историята, общината изгражда нови надлези 1709 са заловените дрогирани водачи за последните 3 месеца Хванаха 22-годишен дилър в Айтос
Тагове
айтос пияници водач
Коментари