Заловиха опасни пияници зад волана в Айтос

Заловиха опасни пияници зад волана в Айтос - E-Burgas.com

Полицаи от Айтос са успели са установят и заловят потенциални убийци на пътя, които необезпокоително кръстосвали местните улици в полунощ.

Първо в района на ул. ''Славянска'' служителите на реда спрели за проверка хасковски автомобил, управляван от 52-годишен мъж от Димитровград. Същият бил пиян като казак с 2,31 промила в кръвта и отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Поради това изкарал нощта в полицейския участък.

Малко по-късно през нощта дошлият да му премести колата 51-годишен негов съгражданин също бил наквасен до ушите с 2,43 промила, който също отказал да даде кръвна проба. И той е задържан за 24 часа.

Работата по случая продължава.

Свързани статии
Повече от година в Айтос чакат държавно финансиране за ремонт на улицаМедицинският център в Айтос грейна с нов вид (Снимки)Дамян сложил чадър над бебето, за да го предпази от слънцетоСпипаха поредния надрусан шофьор в Бургас, ето какво откриха в дома му (Снимки)В Айтос отново организират младежки велопоход Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за ВеликденПътните фирми отново излизат на протест, блокират и Айтоския проход10 от 10 за айтоската танцова школа "Тиара" в Сандански (Снимки)И Айтос започва битката с комаритеВ Айтос гласуват бюджета на 19 април
Тагове
айтос пияници водач
Коментари

Още от последните новини