Специален приз на BURGAS BUSINESS AWARDS 2024 ще украси витрините на три компании

Специален приз на BURGAS BUSINESS AWARDS 2024 ще украси витрините на три компании - E-Burgas.com

 

Три водещи компании ще бъдат отличени със специален приз на BURGAS BUSINESS AWARDS 2024 заради иновативните си и полезни фирмени политики, с които се отличават в своите отрасли. Организаторите на бизнес наградите са подготвили отличията в три категории, а носителите им ще ги получат подобаващо на официалната церемония на 25 април, от 19:00 ч в хотел „България“.

Специален приз за Екологично и иновативно решение в строителството ще бъде връчен на "МСС 20" ЕООД.

Компанията, специализирана в строителството и изпълнението на леки стоманени конструкции, с над 15-годишен опит във Великобритания. На българския пазар е утвърдена като производител на студено оформени поцинковани профили, които са приложими в цялата конструкция, независимо дали става въпрос за бунгало, сглобяема къща или промишлено хале. Предимствата на този тип строителство са бързото време на изграждане, конструкцията може да бъде предварително сглобена на елементи преди да бъде доставена до обекта и преди всичко устойчивост при земетресение.

При този вид технология се използва винтова връзка, т.е. без заваряване и необходимост от грундиране, така че емисиите на CO2 са намалени до минимум. А за опазването на околната среда допринася и строителството без мокри процеси, висока енергоефективност и нулев отпадък. Тези качества бяха оценени през 2022 година, когато компанията спечели финансова подкрепа от Норвежкия финансов механизъм по програма „Развитие на бизнеса, иновации и МСП в България“.

Специален приз за Концептуални решения за изграждане на СПА центрове и басейни ще получат от „СПА КРЕАТИВ“ ООД

Екипът от доказани професионалисти на компанията обхваща целия цикъл от дейности, свързани с изграждане на SPA и WELLNESS центрове, басейни, аквапаркове и разнообразни водни съоръжения. Фирмата предлага професионална консултация, както и поддръжка за изградените съоръжения.

Водните развлекателни атракции, особено басейните са ключова част от успешната инвестиция за всеки курорт или хотел. Независимо от това, какъв вид съоръжения - е необходим център със спортни басейни или водна зона за отдих, от компанията с гордост предоставят познанията и комплексния си подход за всички етап от проекта. Целта на „СПА КРЕАТИВ“ е да предложат на клиентите си качествено обслужване, спестявайки им време и пари. Предлагат се креативни и практични решения – от идейната концепция до готово за експлоатация съоръжение.

Залага се на ръчната изработка и естествените материали, за да се гарантират не само хармонични и уникални решения, но и да се вложи живот във всеки детайл.

„СПА КРЕАТИВ“ ООД може да реализира всяка идея за басейн, СПА и Уелнес център, с разнообразни процедурни помещения.

Специален приз за софтуерни разработки в полза развитието на туризма и смарт туристическите решения в Община Бургас ще освежи офиса на URBO Studio.

Компанията създава цялостни решения за управление и продажба онлайн и на каса на събития, атракции и активности.

Основният фокус и мисия на софтуерната компания е дигитализацията на туристическия сектор чрез създаването на платформи за смарт туризъм, с които градовете ефективно  управляват ресурсите си и туристическия поток и оптимизират своите услуги за транспорт и паркинг, както и комуникацията с граждани и туристи относно новини, събития и други.

Върху технологията на URBO Studio e изграден и онлайн порталът за туристически обекти и събития на Бургас. Чрез него жители и гостите на града се запознават с новини за събития, културни обекти, атракции, концерти и фестивали в града и региона и с удобство могат да резервират преживявания онлайн. Към стратегията за дигитализация на града URBO Studio прибавя и възможност за онлайн разплащане на паркинг зоните в Бургас с помощта на дигитална апликация, а съвсем скоро и с директни QR плащания, които ще са изключително лесен и удобен инструмент както за местните, така и за чуждестранните туристи.

Галерия
Коментари

Още от последните новини