Слушаме и гласуваме за "Бургас и морето" онлайн

Слушаме и гласуваме за

Приятели и почитатели на Национален конкурс за песен "Бургас и морето", специално за вас и всички меломани стартира обновеният сайт и  YouTube канал на фестивала. Това съобщават от общината. На www.burgasimoreto.org  ще откриете 15-те песни финалисти и информация за авторските екипи. Чрез активен бутон, отвеждащ  към YouTube канала на конкурса, можете да чуете предварително песните и да гласувате за тази, която ви впечатлява най-много. С вашите гласове и тези на журито, което ще гласува на живо на 31 юли, ще бъде оформено класирането от първо до трето място. Сега е моментът да гласувате за любимите си изпълнители.

В своята същност конкурсите имат състезателен характер, но най-важното в нашето "състезание" е, че всяка песен ще открие своите почитатели, ще вдъхнови някого, ще извика усмивка!

БГ радио също има изненада за феновете. Наско, водещият на "Любими песни за любими хора", подготвя предавания, посветени на песните и авторите от "Бургас и морето". По своя неповторим начин известният водещ ще ви направи съпричастни с вълнуващите моменти и истории на екипите по създаването на всеки от 15-те финалисти. Ще бъде интересно!

Следете и фейсбук страницата Фестивал "Бургас и морето", където ви очакват видеа, снимки и друга любопитна информация.

Свързани статии
Онлайн училище при 10% заразени ученици Eто къде може да слушате и гласувате за песните от конкурса "Бургас и морето" "Бургас и морето" се завръща на музикалната сцена Онлайн разводите възможни и след пандемията Учениците от 5 до 12 клас остават на дистанционно обучение и този месец Омбудсманът организира онлайн дискусия за проблемите с дистанционното обучение Министър Вълчев призна: Бави се доставката на компютри за учениците Алекс Холаян спечели виртуалното състезанието "Моят чабот" Родители настояват онлайн обучението да остане и след Нова година Онлайн уроците в областта остават до края на ноември, една четвърт от заразените са ученици и учители
Тагове
Бургас и морето онлайн
Коментари

Още от последните новини