Слушаме и гласуваме за "Бургас и морето" онлайн

Слушаме и гласуваме за

Приятели и почитатели на Национален конкурс за песен "Бургас и морето", специално за вас и всички меломани стартира обновеният сайт и  YouTube канал на фестивала. Това съобщават от общината. На www.burgasimoreto.org  ще откриете 15-те песни финалисти и информация за авторските екипи. Чрез активен бутон, отвеждащ  към YouTube канала на конкурса, можете да чуете предварително песните и да гласувате за тази, която ви впечатлява най-много. С вашите гласове и тези на журито, което ще гласува на живо на 31 юли, ще бъде оформено класирането от първо до трето място. Сега е моментът да гласувате за любимите си изпълнители.

В своята същност конкурсите имат състезателен характер, но най-важното в нашето "състезание" е, че всяка песен ще открие своите почитатели, ще вдъхнови някого, ще извика усмивка!

БГ радио също има изненада за феновете. Наско, водещият на "Любими песни за любими хора", подготвя предавания, посветени на песните и авторите от "Бургас и морето". По своя неповторим начин известният водещ ще ви направи съпричастни с вълнуващите моменти и истории на екипите по създаването на всеки от 15-те финалисти. Ще бъде интересно!

Следете и фейсбук страницата Фестивал "Бургас и морето", където ви очакват видеа, снимки и друга любопитна информация.

Свързани статии
Бургаските майки могат да ползват нова онлайн услуга за млечната кухня Звезден музикален рецитал очаква публиката на "Бургас и морето" От понеделник пускат в продажба билети за "Бургас и морето" Ето кои песни ще чуем на "Бургас и морето 2022" Приемът за песни на "Бургас и морето" е до 17 май Три области прекратяват предсрочно онлайн обучението Хакери дебнат в онлайн пазаруването "Бургас и морето 2022" вече набира песни Осем области вече ще учат само онлайн Онлайн училище при 10% заразени ученици
Тагове
Бургас и морето онлайн
Коментари

Още от последните новини