Слънчев бряг открива сезона с нова настилка и чадъри от 4,50 лв.

Слънчев бряг открива сезона с нова настилка и чадъри от 4,50 лв.  - E-Burgas.com

Неформален старт на летния сезон по Черноморието. От днес всички плажове трябва да са в готовност да посрещат туристи.

Очакванията са чадърите и шезлонгите да са поне с 50% по-евтини. Това е възможно след решение на Министерския съвет да намали концесионната такса на плажовете, ако концесионерите свалят цените.

Сезонът се открива и в Слънчев бряг. В курорта е извършено частично обновление - подновена е настилката на Централна алея, както и във вътрешността на комплекса, където има нови тротоари и преасфалтирани улици. Цените на чадърите и шезлонгите са наполовина - 4,50 лв.

Провежда се и активна ваксинация на местното население и персонала на курорта.


 

Свързани статии
Старт на зимния сезон в Банско В Поморие изготвиха анализ на изминалото лято Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Откриват ловния сезон за диви прасета и дребен дивеч Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг Влакче с пиян водач се заби в магазин в Слънчев бряг, чужденка е с опасност за живота Илин Димитров: Не мисля, че е скъпо по нашето море, въпрос на избор е Мария Нейкова попари фирмата с незаконните чадъри и шезлонги в Несебър Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Стойко Танков с ултиматум за скандалните чадъри в Несебър
Тагове
слънчев бряг сезон чадъри
Коментари

Още от последните новини