Слънчев бряг открива сезона с нова настилка и чадъри от 4,50 лв.

Слънчев бряг открива сезона с нова настилка и чадъри от 4,50 лв.  - E-Burgas.com

Неформален старт на летния сезон по Черноморието. От днес всички плажове трябва да са в готовност да посрещат туристи.

Очакванията са чадърите и шезлонгите да са поне с 50% по-евтини. Това е възможно след решение на Министерския съвет да намали концесионната такса на плажовете, ако концесионерите свалят цените.

Сезонът се открива и в Слънчев бряг. В курорта е извършено частично обновление - подновена е настилката на Централна алея, както и във вътрешността на комплекса, където има нови тротоари и преасфалтирани улици. Цените на чадърите и шезлонгите са наполовина - 4,50 лв.

Провежда се и активна ваксинация на местното население и персонала на курорта.


 

Свързани статии
Румънци и поляци спасили сезона в курортите ни Имало силен сезон по Южното Черноморие, но само 40 дни Бойкот в "Слънчев бряг": Заведенията пълни в нощта след забраната Продават за 4,5 млн. лв. дискотеката, в която бе убит Жоро Илиев Пуст "Слънчев бряг" през септември въпреки ниските цени Акция срещу ментетата в Слънчев бряг, иззеха хиляди чанти и дрехи Лято и пандемия: Пълни хотели, ресторанти - наполовина Туристическият сезон почти двойно по-успешен от предишния Над 2,5 млн. туристи почивали в България от началото на май Мизерни условия, лоша хигиена и скъпи чадъри сред основните оплаквания на туристите по Черноморието
Тагове
слънчев бряг сезон чадъри
Коментари

Още от последните новини