"Шилото" отново става арена на най-добрите байкъри у нас

Активността на членовете на местния клуб по планинско колоездене „Шор Инвейдърс“ направи така, че Бургас да влезе трайно в състезателния календар на този спорт у нас. Общината подкрепя техния ентусиазъм традиционно и с удоволствие.

На 10 юли, събота, в местността „Шилото“ ще се проведе състезанието по планинско колоездене „DH Burgas 2021“. Очакват се отбори от цяла България, като броят на участниците се очертава да бъде над 60 души.

И тази година състезателите на бургаския клуб по планинско колоездене „Шор Инвейдърс“ са сред фаворитите за призовите места в надпреварата. Който желае, може да ги подкрепи като публика. Самото състезание е много атрактивно, със скокове и висок адреналин.

Събитието ще протече от 09.00 до 14.00 ч. на хълма „Шилото“ край к-с „Меден рудник“. Официалното откриване е от 12.00 часа. Награждаването на победителите е планирано за 16.00 часа.

Свързани статии
Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио Гимнастичката Женина Трашлиева е спортист номер 1 на Бургас Европейски шампион стана Спортист №1 на клуб за хора с увреждания "Джавелин" Куп награди очакват феновете на евромача на Дея Волей срещу Лозана Бургаските акробати с призови места във Варна (Снимки) Дея спорт загуби първото си гостуване в Чалъндж къп Влак блъсна велосипедист край Полски Тръмбеш
Тагове
спорт байкове вело
Коментари

Още от последните новини