"Шилото" отново става арена на най-добрите байкъри у нас

Активността на членовете на местния клуб по планинско колоездене „Шор Инвейдърс“ направи така, че Бургас да влезе трайно в състезателния календар на този спорт у нас. Общината подкрепя техния ентусиазъм традиционно и с удоволствие.

На 10 юли, събота, в местността „Шилото“ ще се проведе състезанието по планинско колоездене „DH Burgas 2021“. Очакват се отбори от цяла България, като броят на участниците се очертава да бъде над 60 души.

И тази година състезателите на бургаския клуб по планинско колоездене „Шор Инвейдърс“ са сред фаворитите за призовите места в надпреварата. Който желае, може да ги подкрепи като публика. Самото състезание е много атрактивно, със скокове и висок адреналин.

Събитието ще протече от 09.00 до 14.00 ч. на хълма „Шилото“ край к-с „Меден рудник“. Официалното откриване е от 12.00 часа. Награждаването на победителите е планирано за 16.00 часа.

Свързани статии
Нова авиокомпания пуска ежедневни полети Бургас - София 8 отбора влизат в надпреварата за Шампионската лига по ветроходство в Бургас Яхтата "Шоколад" води "Кор Кароли" към Бургас Бургас с нов успех във ветроходството (Снимки) Велосипедист потроши възрастна пешеходка в Бургас Софийски криминоген открадна колело от рент-а-байка в Бургас, хванаха го за дни Бургаски борец спечели бронз от Световното за кадети в Будапеща Записахме първа победа на олимпиадата Бургазлия седми на световното по кайт (Снимки) Започва суперфинала по водна топка в Бургас, "Черноморец" е сред фаворитите
Тагове
спорт байкове вело
Коментари

Още от последните новини