Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки

Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки - E-Burgas.com

Нещо изцяло ново и супер полезно за децата стартира в Бургас! Това е “СПОРТЛАНДИЯ” - спортен клуб,  който обещава свеж и динамичен подход към детския спорт, фокусиран върху забавлението, игрите и цялостното развитие.

След успешното организиране на програмата "Спорт за всяко бургаско дете" през миналата година и превръщането и в общинска такава, учредителите Валерия Дочева, Георги Харакчийски и Манол Тодоров осъзнават необходимостта от различен вид спортен клуб в Бургас. Вместо да се специализира в един спорт, "СПОРТЛАНДИЯ" ще предлага разнообразие от дейности, съсредоточени около игри и забавления, като гарантира, че децата на възраст от 5 до 10 години ще се наслаждават на всеки момент от своето спортно пътуване.

Георги Харакчийски, идеолог и съосновател на клуба, споделя: 
„Ние вярваме, че „СПОРТЛАНДИЯ“ запълва празнотата в Бургас, като предоставя спортна алтернатива, която дава приоритет на радостта от спорта и активния начин на живот. За да дадем тласък на нашата мисия, сме развълнувани да съобщим, че нашият главен треньор Валерия Дочева, ще гостува в детските градини в Бургас, за да запознае и най-малките с магията на спорта и физическата активност, напълно безплатно."

Манол Тодоров подчертава уникалния подход, като казва:
 „Изборът на спорт за деца между 5 и 8 години може да бъде предизвикателство. В СПОРТЛАНДИЯ премахваме догадките от уравнението. След няколко месеца тренировки с нас, ние ще препоръчам идеалния спорт за всяко дете. Нашият фокус е върху създаването на положително изживяване, развиване на двигателни умения и насърчаване на нови приятелства."

"СПОРТЛАНДИЯ" отваря врати с две безплатни тренировки за всички бургаски деца. Присъединете се към тях на:

4 октомври от 18:00 ч. в ПМГ, зала за бойни спортове
7 октомври  от 11:00 ч. в ПМГ, зала за баскетбол

Не пропускайте възможността да изпитате уникалността на "СПОРТЛАНДИЯ". За тези, които не могат да присъстват на тези сесии, организаторите приветстват децата да посетят тренировка безплатно, когато им е удобно, за да опитат уникалната атмосфера и концепция на "СПОРТЛАНДИЯ".

За да научите повече за "СПОРТЛАНДИЯ" и техните вълнуващи дейности, свържете се с тях на 0899360685 или последвайте тяхната Facebook страница.
 

Галерия
Свързани статии
Тагове
“СПОРТЛАНДИЯ”
Коментари