SENSE Beauty Salon кани на безплатна диагностика на кожата със специална технология и софтуер на Biologique Recherche

SENSE Beauty Salon кани на безплатна диагностика на кожата със специална технология и софтуер на Biologique Recherche - E-Burgas.com

Предложението е валидно за дните от 31 юли до 3 август и е по случай стъпването на световния бранд в Бургас

Царството на красотата SENSE Beauty Salon отправя специална покана към бургазлии и гостите на морския град: да се възползват от безплатна диагностика на характеристиките на кожата. Анализът се прави със специална технология и софтуер на Biologique Recherche. Предложението е валидно за дните между 31 юли (сряда) до 3 август (събота) 2019 г. Повод за специалната оферта е стъпването на световния бранд в Бургас.

Biologique Recherche е основан преди 40 години от биолог, физиотерапевт и лекар (Иван, Жозет и Филип Аллуш). Брандът е истинска сензация по света и е представен в над 70 държави, като централата е разположена на бул. "Шанз - Елизе" 32, Париж, Франция.. Biologique Recherche стартира като иновативна лаборатория за създаване, изследване, развитие на формули за професионалисти в бранша на красотата, разочаровани от козметичните продукти на пазара. 

Преди да предложи решение за даден проблем, Biologique Recherche терапевтите прилагат диагностика на кожата по специална методология, разработена от лабораторията на бранда. Тя започва с анализ чрез технология с пет сонди, които мерят съответно:

1. Хидратацията
2. Хидролипиден филм
3. Пигментация на кожата
4. Еластичност на кожата
5. Себуметрия

Сондите са свързани с компютър, оборудван със специален софтуер за диагностика и анализ, който на свой ред е свързан с базата данни на лабораториите Biologique Recherche Skin Instant Lab. Базирайки се на дермо-козметичния анализ, експертите и изследванията на лабораториите, терапевтът предлага оптимално идеално персонално решение, съобразено изцяло с кожата на пациента. Резултатите от изследването се прибавят към персоналното досие и се предоставят на хартиен носител. Така, всеки сам може да проследи в какво състояние е кожата му и резултатите от прилаганите Biologique Recherche решения през времето.

Всички козметични продукти за лице и тяло на Biologique Recherche са разработени при лабораторни условия от изключително висококачествени активни съставки. С уважение към тяхната оригинална структура, при повечето формули се прилагат студени производствени технологии. Продуктите са уникални и поради неимоверно високия процент концентрация - над 20 % в повечето продукти - на активни съставки - растителни, морски и биологични екстракти. За да се запази целостта на формулите и да се избегнат алергични реакции Biologique Recherche не използва изкуствени аромати. Продуктите на бранда са формулирани, за да действат заедно с уникални, оригинални мануални техники, за незабавни, изключителни, почти магически резултати. Освен в професионалния бюти салон, Biologique Recherche е на разположение и във формат за домашна грижа. Продуктите, които можете да прилагате у дома се предлагат включително в малки и компактни опаковки.

SENSE Beauty Salon е единственият Biologique Recherche посланик в Бургас. Различните процедури и продукти на световния бранд в царството на красотата прилага козметик Веселина Уайт. От над 10 години тя се грижи за отличното здраве на кожата на многобройни дами и господа. Изхождайки от своя опит и резултатите от приложението на Biologique Recherche, тя споделя, че продуктите са истинска революция.  
Разберете повече за своята кожа – с козметик Веселина Уайт и диагностика от Biologique Recherche в SENSE Beauty Salon. Запазете час за безплатен анализ на характеристиките на дермата за дните от 31 юли (сряда) до 3 август (събота) 2019. Резултатите от изследването ще ви помогнат да изберете ефективен път на постигане на оптимална естетика и здраве на кожата. 

В SENSE Beauty Salon ви очакват и стилист Ксения Вълева, стилист Димитър Мавродиев и гримьор Катрин Недялкова. Професионалният екип е винаги на разположение в помощ на постигане на отлична визия за ежедневието или пък специален повод. Салонът е разположен на крачка от морето и винаги предлага на своите гости панорамни гледки към Морската градина, на които да се насладят в компанията на чаша шампанско или ароматно кафе.  

За запазване час за безплатна диагностика на кожата и запитвания за стайлинг и макиаж услуга:  +359 56 840 500 | [email protected]

SENSE Beauty Salon ви очаква на ул. „Княз Ал. Батенберг“ 2, в СПА Център „6th Sense”, Гранд хотел и СПА Приморец. Гостите използват безплатен паркинг. 

Коментари

Още от последните новини