Само късният час и липсата на хора на площада размина гонката без жервти (Видео)

Само късният час и липсата на хора на площада размина гонката без жервти (Видео) - E-Burgas.com

39-годишният водач никога не е имал шофьорска книжка

Единствено късният час и липсата на хора на двете основни централни улици в Бургас снощи разминаха гонката на „Тройката“ без жертви. Това се вижда от кадрите от охранителните камери на общината, които бяха разпространени.

Ясно се вижда скоростта, с която на БМВ-то бяга от полицията на ул. „Богориди“ и след това на „Александровска“ и едва ли случаен пешеходец би имал шанс за реакция, ако случайно се бе отзовал на пътя на превозното средство. 39-годишният сливналия, който управлява автомобила никога не е имал книжка.

Дървените рампи до фонатана на площада се оказаха непреодолими за хвърчащия автомобил иначе най-вероятно гонката би продължила и по горната част на ул. „Александровска“, където също бил могло да има хора.

Видеокадри: Община Бургас

 

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София 31-годишен мъж от Черноморец потроши два автомобила (Снимки) Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Домашни кучета нападнаха дете в монтанско село МнВР призова българите да не пътуват към Пирот Влак с амоняк дерайлира в Сърбия, 51 души са натровени, идвал е от България
Тагове
инцидент катастрофа БМВ Николай Дачев
Коментари

Още от последните новини