С полети до 3 полски града Летище Бургас открива летния сезон

С полети до 3 полски града Летище Бургас открива летния сезон - E-Burgas.com

От началото на месец април авиокомпания Ryanair ще извършва полети от Бургас до 6 дестинации

Летище Бургас, част от Фрапорт Туин Стар, ще започне активния летен сезон с редовни полети на авиокомпания Ryanair до 6 европейски дестинации. Гостите и жителите на града ще могат да пристигат и отпътуват директно от/до: Будапеща (Унгария), Виена (Австрия), Лондон Лутън (Великобритания), Варшава, Краков, Гданск (Полша), като билетите са вече в продажба.  

Всички начални дати са от началото на месец април и ще продължат до края на месец октомври, както следва:

От 09.04. - Варшава – 4 полета седмично (вторник, четвъртък, събота и неделя);

От 09.04. - Гданск – 2 полета седмично (вторник и събота);

От 09.04. - Виена – 2 полета седмично (вторник и събота);

От 09.04. – Лондон Лутън – 2 полета седмично (вторник и събота);

От 10.04. - Краков – 3 полета седмично (вторник, четвъртък и неделя);

От 11.04. - Будапеща – 2 полета седмично (понеделник и петък);

Трите полски дестинации са поредна заявка за все по-силните предпочитания на туристите от Полша към южните ни черноморски курорти след исторически големия брой пристигнали гости от тази държава през миналата година. През 2021 г. Полша зае първо място сред Топ 10 пазарите на Летище Бургас, като обслужените пътници от тази страна са 26% от общия брой преминали през летището.

Фрапорт Туин Стар ще положи всички усилия за по-нататъшното увеличаване на дестинациите, обслужвани от своите летища в България, особено в тези времена на негативна перспектива за туризма, вследствие на конфликта между Русия и Украйна.

Свързани статии
Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас Арестуваха иракчанин с голямо количество боеприпаси на летище Варна (Снимки) Сигнал за бомба затвори двата терминала на летище София Министър Проданов изброи осем държави, от които ще очакваме най-много туристи И Испания премахва ковид сертификата за пътници от ЕС Първите туристи пристигат по морето, а украинците още нямат къде да отидат Обзор в трескава подготовка за летния сезон (Снимки) Недостиг на персонал и по-високи заплати в курортите в навечерието на сезона
Тагове
летище летен сезон полети
Коментари

Още от последните новини