Сигнал за бомба затвори двата терминала на летище София

Сигнал за бомба затвори двата терминала на летище София - E-Burgas.com
Архив NOVA

Сигнал за бомба затвори и двата терминала на летище София тази сутрин.

Малко след 9:00 часа  е получен анонимен сигнал за бомба на Летище София, без да бъде уточнено за кой от двата терминала става дума. Предприети са действия от органите на реда, съобщиха от МВР.

Съгласно процедурата за действие в подобни ситуации и в сътрудничество със специализираните държавни органи пътниците на двата терминала са евакуирани, за да се извърши претърсване със специално оборудване и обучени кучета.

Към летището са изпратени и три линейки, съгласно процедурата.

Свързани статии
Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас Арестуваха иракчанин с голямо количество боеприпаси на летище Варна (Снимки) Откриха втора част от снаряд, този път край Несебър И Испания премахва ковид сертификата за пътници от ЕС Сигнал за бомба в бургаския съд, магистратите продължават работа Първият чартърен полет на летище Бургас се очаква на 10 април С полети до 3 полски града Летище Бургас открива летния сезон Нови правила за идващите от червени ковид зони
Тагове
летище бомба
Коментари

Още от последните новини