И Испания премахва ковид сертификата за пътници от ЕС

И Испания премахва ковид сертификата за пътници от ЕС - E-Burgas.com
bgtourism.bg

За пътници, идващи от страни извън Общността, изискванията остават в сила

Испания премахва изискването за COVID сертификат за пътници, пристигащи от държави от Евросъюза или Шенген, съобщи NOVA. Пътуващите от тези дестинации вече няма да бъдат задължавани да представят доказателство за направена ваксинация, за преболедуване или за отрицателен COVID тест. 

За пътници, идващи от страни извън Общността, изискванията остават в сила. Причината за разхлабване на мерките е подобрената епидемична обстановка в Испания и други европейски държави, както и на високия процент ваксинирани испанци. 

Свързани статии
Сигнал за бомба затвори двата терминала на летище София Падат сертификатите за десет държави идващи у нас Първият чартърен полет на летище Бургас се очаква на 10 април Ново разхлабване на COVID мерките у нас С полети до 3 полски града Летище Бургас открива летния сезон Последен ден с по-строги ковид мерки, ето къде трябва да се показва зелен сертификат Спипаха лекар издавал фалшиви серификати Проф. Габровски: Зеленият сертификат не беше сериозен инструмент за контрол Казусът с фалшивите сертификати стигна до прокуратурата Акция срещу фалшивите сертификати, открити са над 3000 в пет области
Тагове
летище пътници сертификат
Коментари

Още от последните новини