Румен Радев в Созопол: България няма време за пилеене, за да организира избори след избори

Румен Радев в Созопол: България няма време за пилеене, за да организира избори след избори - E-Burgas.com
БТА

Трябва да имаме правителство, всички го очакваме, не мисля, че България има време за пилеене, за да организира избори след избори. Това каза пред журналисти в Созопол държавният глава Румен Радев, предаде БТА.

Президентът посочи, че сега е моментът да се прояви отговорно отношение и да се проведе диалог и консенсус около важни приоритети.

Той изрази надежда, че до нови избори няма да се стигне. Ако все пак се наложи, Радев коментира, че ще съобщи дали състава на служебното правителство ще остане същият, или ще има промени.

Държавният глава допълни, че служебното правителство си върши работата по възможно най-добрият начин в тази обстановка. 

Свързани статии
Радев: Ще връча мандата, когато партиите са готови Запонаха консултациите на президента с партиите, ГЕРБ-СДС отказаха срещата с Радев Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки) Румен Радев идва на празника на Созопол Президентът свиква Народното събрание на 21 юли В Созопол напомниха на земеделците, че е сезонът на пожарите Радев коментира "Магнитски" пред конгресмените от САЩ: Това е ясен знак! В Созопол организираха плувен маратон Втори ден от инициативата "Три морета" 22 години битка: Контейнерите с опасни отпадъци край Атия са вече в историята
Тагове
Румен Радев Созопол
Коментари

Още от последните новини