Ремонти затрудняват движението на АМ"Тракия" в посока Бургас

Ремонти затрудняват движението на АМ

Движението между 95-ти км и 96-ти км на АМ „Тракия“ в посока Бургас днес ще се извършва в активната лента поради частичен ремонт на пътната настилка. Ограничен е трафикът в изпреварващата лента, отсечката е сигнализирана с пътни знаци.  

В четвъртък и в петък шофьорите е необходимо да се движат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация в участъка Кресна – Сандански по път I-1 /E79/. От 392-ри км до 426-ти км по път I-1 ще се извършват частични ремонтни дейности на пътната настилка.4 Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Задържаха под стража мъж, обвинен за палеж в Русокастро Бургас дава началото на кампания срещу репродуктивните проблеми Тодор Стамболиев: Лице с увреждания несправедливо губи шанс за безплатна ел-винетка Събират средства за изграждането на паметниците на Левски и Лермонтов в Созопол В Созопол откриват сметка за изграждане на бюст-паметник на Левски Мащабна АНТИСПИН кампания в навечерието на Свети Валентин Напусна ни синът на Петко Задгорски - Велин Задгорски За осем нови случая на новия щам у нас обявиха от министерството Кметове в Бургаско с най-много глоби за нерегламентирани сметища Батката с питбула от "Меден рудник" саботира делото, иска друг адвокат
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини