Ремонти затрудняват движението на АМ"Тракия" в посока Бургас

Ремонти затрудняват движението на АМ

Движението между 95-ти км и 96-ти км на АМ „Тракия“ в посока Бургас днес ще се извършва в активната лента поради частичен ремонт на пътната настилка. Ограничен е трафикът в изпреварващата лента, отсечката е сигнализирана с пътни знаци.  

В четвъртък и в петък шофьорите е необходимо да се движат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация в участъка Кресна – Сандански по път I-1 /E79/. От 392-ри км до 426-ти км по път I-1 ще се извършват частични ремонтни дейности на пътната настилка.4 Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Акция срещу банди автоджамбази блокира подстъпите към Бургас Несебър стяга голяма двудневна програма за празника си Зачестяват измамите с ремонт на покриви Министър Борислав Сандов обяви още една защитена зона Хванаха в крачка варненски джамбази да разбиват коли край ахелойски плаж Омбудсманът: Заради законови абсурди 16-годишно момиче от Бургас остава без помощи Започна подмяната на стари печки с климатици в "Меден рудник" и Долно Езерово Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери КЗП: Най-честите измами през лятото са заради нелоялни търговци Катастрофирал камион затвори Прохода на Републиката
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини