Ремонти затрудняват движението на АМ"Тракия" в посока Бургас

Ремонти затрудняват движението на АМ

Движението между 95-ти км и 96-ти км на АМ „Тракия“ в посока Бургас днес ще се извършва в активната лента поради частичен ремонт на пътната настилка. Ограничен е трафикът в изпреварващата лента, отсечката е сигнализирана с пътни знаци.  

В четвъртък и в петък шофьорите е необходимо да се движат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация в участъка Кресна – Сандански по път I-1 /E79/. От 392-ри км до 426-ти км по път I-1 ще се извършват частични ремонтни дейности на пътната настилка.4 Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Депутатите се събират за извънредно заседание днес Страховита гледка на Ропотамо: Младо семейство се натъкна на мъртви елени, положени край реката 55 хиляди лева делят Бургас от център за деца с аутизъм Гърция допуска българи по летищата само с отрицателен COVID-19 тест Реставрират бургаския храм "Св.св. Кирил и Методий" в автентичния му вид Без традиционното масово почистване на България тази година заради пандемията Депутатите обсъждат петия вот на недоверие срещу правителството Бургас чества днес 183 години от рождението на Апостола На последно място сме по цифрова грамотност сред младите Бургаският бизнес може да кандидатства за финансова подкрепа от 30 хил.лв. до 150 хил.лв.
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини