Ремонти затрудняват движението на АМ"Тракия" в посока Бургас

Ремонти затрудняват движението на АМ

Движението между 95-ти км и 96-ти км на АМ „Тракия“ в посока Бургас днес ще се извършва в активната лента поради частичен ремонт на пътната настилка. Ограничен е трафикът в изпреварващата лента, отсечката е сигнализирана с пътни знаци.  

В четвъртък и в петък шофьорите е необходимо да се движат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация в участъка Кресна – Сандански по път I-1 /E79/. От 392-ри км до 426-ти км по път I-1 ще се извършват частични ремонтни дейности на пътната настилка.4 Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Измами с болнични за над 2 млн. лв. Комитова: Ремонтът на "Тракия" е направен като текущ и при повреда е без гаранция Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа! Ицо Хазарта: Кандидатирам се за депутат от "Продължаваме промяната", досега не съм дал нищо на страната, която ми даде всичко Граматиков: Пътни фирми с по двама-трима работници управлявали публичен ресурс за милиони Янев назначи нов зам.-министър от Оксфорд Приеха Северения обход на Айтос като обект с регионално значение Граматиков: Ще стигнем до общи компромиси с пътните строители Нова авиокомпания пуска ежедневни полети Бургас - София Комисия обследва целия участък, през който минават камионите в Айтос
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини