Камен от Hell’s Kitchen приготвя вкусни гозби на конна база „Парк Езеро“- Бургас

Камен от Hell’s Kitchen приготвя вкусни гозби на конна база „Парк Езеро“- Бургас - E-Burgas.com

Емблематичният състезател в четвърти сезон на култувото кулинарно предаване Hell’s Kitchen върти вкусни и апетитни шишове и приготвя още много автентични български гозби на конна база „Парк Езеро“- Бургас. Тази година той е част от 12-тото издание на турнира по конен спорт „Купа Бургас“ 2023 г., който в момента се провежда на конната база в морския град. Любителите на конния спорт, жители и гости на Бургас, могат да се насладят на вкусната скара, приготвена на поляната в непосредствена близост до манежа от талантливия кулинар. По време на състезанията, а и не само, всички гости на „Парк Езеро“- Бургас могат да се насладят на традиционни шишлъци, крехки пържолки, сочни кюфтенца, гриловани зеленчуци, пресни салати, риба и други видове приятни кулинарни изкушения. 


Дванадесетото издание на турнира по конен спорт „Купа Бургас“ 2023 г. стартира в петък /5- ти Август/ и ще продължи до събота /11- ти Август/, когато и ще стане ясно кой е победителят в турнира. Организатори на този престижен турнир, който се провежда за 12-та,поредна година в морския град, са Община Бургас, клуб по конен спорт „Кан Крум“- Бургас с председател инж. Георги Базотев, както и със съдействието на Българска федерация по конен спорт.

 
В надпреварата  за „Купа Бургас“- 2023 г. се включиха най-добрите родни състезатели по конен спорт в България. Състезанието „Купа Бургас“- 2023 г., по традиция, се провежда през първата половина на м. Август. Това е най-мащабният комплескс от конни състезания в страната, който има включени в програмата си нощни паркури. Той е два пъти по продължителен от Държавните първенства, Балканиадите и състезанията за Световната купа.
Всички любители на конния спорт, жители и гости на Бургас могат да се потопят в магията на този прекрасен спорт през следващите дни. Ето и програмата на състезанията: 


06.08.2023 г. /събота/ от 9.00 ч и от 18.00 ч. – Открит турнир


07., 08.,09., и 10. 08.2023 г. от 18.30 ч. /понеделник, вторник, сряда и четвъртък/ – Нощни тренировъчни паркури


11.08.2023 г. и 12.08.2023 г. от 9.00 ч. до 12.00 ч. и от 18.00 ч. – Национален турнир „Купа Бургас“ 2023 г. 


11.08.2023 г. от 19.30 ч. Официално откриване Национален турнир „Купа Бургас“ 2023 г.


* Началните часове е възможно да бъдат променени според броя на състезателите, заявили участия. 


 

Галерия
Свързани статии
Първият Коледен бал с маски в Бургас! Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Как да намерим най-добрата оферта за коли под наем в Бургас Русокосата красавица Зорница Петкова е новата Кралица на Бургас Атрактивно жури с обичани лица от малкия екран ще оценяват и избират претендентките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас 2023 Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас
Тагове
Hell’s Kitchen бургас камен конна база
Коментари

Още от последните новини