Продължават акциите срешу купуването и продаването на гласове

Продължават акциите срешу купуването и продаването на гласове - E-Burgas.com

От ранни зори в ромската махала на Нова Загора се провежда акция срещу купуване на гласове. На входа на квартал „Шести“ се проверяват влизащите и излизащи автомобили. От полицията съобщиха за bTV, че работят по съмнения за търговия с вот. Схемата била да се дават парични заеми, които в последствие се опрощавали срещу гласуване за определена партия.

Проверяват се частни обекти, заложни къщи и търговски обекти, където има големи парични обороти. 

Пропускателният режим на входа ще остане през целия ден. За последно контрол на влизане и излизане в кв. „Шести“ имаше през март 2020 г., когато заради пандемията кметът спря свободното движение.

Свързани статии
Не разхождайте кучето си навън без повод, може да се изплаши от гърмежите и да избяга550 образувани преписки за изборни нарушенияПродължават акциите срещу търговията с гласове в странатаРали шампиони ще консултират шофьори по време на акция "Зима"Бургас сред териториите с най-много сигнали за купуване на гласовеЗапочва вторият етап от акция "Зима"Засилват контрола на товарните автомобили в регионаЗапочна акция срещу купуването на гласове в Бургаско, първите удари са в Камено и СредецДоброволци от американско батальон ще участват в еко акция край моста Кат стартира акция "Зима" от 1 ноември
Тагове
купуване гласове акция вот
Коментари

Още от последните новини