Продължават акциите срешу купуването и продаването на гласове

Продължават акциите срешу купуването и продаването на гласове - E-Burgas.com

От ранни зори в ромската махала на Нова Загора се провежда акция срещу купуване на гласове. На входа на квартал „Шести“ се проверяват влизащите и излизащи автомобили. От полицията съобщиха за bTV, че работят по съмнения за търговия с вот. Схемата била да се дават парични заеми, които в последствие се опрощавали срещу гласуване за определена партия.

Проверяват се частни обекти, заложни къщи и търговски обекти, където има големи парични обороти. 

Пропускателният режим на входа ще остане през целия ден. За последно контрол на влизане и излизане в кв. „Шести“ имаше през март 2020 г., когато заради пандемията кметът спря свободното движение.

Свързани статии
Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Акция в столицата срещу компания за криптовалута Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Стотици актове при поредната акция за пияни и дрогирани на пътя Създават спецзвено за престъпления срещу животните и природата Търсят гледач на животни за приюта в Поморие Поредна мащабна акция срещу нарушителите на пътя Шеф в ЦИК: Разочарованието от политиците са причина за ниския вот Мъж получи условна присъда за търговия с вот 24 задържани при масирани полицейски акции в цялата страна
Тагове
купуване гласове акция вот
Коментари

Още от последните новини