Приключи ремонтът на възлова улица в центъра на Бургас, до края на годината ще са готови още две (Снимки)

Приключи ремонтът на възлова улица в центъра на Бургас, до края на годината ще са готови още две (Снимки) - E-Burgas.com

Едновременно с това тече ремонтът на ул. "Кирил и Методий"

Основният ремонт на ул. "Средна гора" в ЦГЧ е завършен, с изключение на един тротоарен участък. Подменена е и ВиК инфраструктурата под нея. По тази улица ще се подхожда за влизане в подземния паркинг на новата библиотека. Основният й вход ще е откъм ул. "Кирил и Методий". По нея в момента се работи също, като най-напред ВиК сменя тръбите отдолу, а след това Общината ще обнови отгоре.

До края на годината в този градски район ще бъдат цялостно ремонтирани и два големи участъка от улиците "Оборище" и "Асен Златаров" - тези между успоредните "Средна гора" и "Кирил и Методий". Там ВиК вече смени старите тръби и идва ред на Общината да навлезе с техника за преасфалтиране и ремонт на тротоарите.

Галерия
Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Затварят за месец и част от "Шейново"
Тагове
ремонт улици
Коментари