Посланикът на Египет иска по-тясно търговско сътрудничество с Бургас

Посланикът на Египет иска по-тясно търговско сътрудничество с Бургас - E-Burgas.com

Посланикът на Република Египет у нас Н. Пр. Халид Ибрахим Емара обсъди с кмета на Бургас Димитър Николов възможностите и областите за по-тясно търговско и бизнес сътрудничество. Това е първата официална визита на египетския висш дипломат в морския град.

Н. Пр. Халид Емара сподели, че е впечатлен от инфраструктурата и красотата на Бургас. Той разказа за иновациите и високите технологии на новата административна столица на Египет.

Посланикът сподели още, че желае да се търсят възможности за развитие на двустранните взаимоотношения в областите зелена енергия, умни градове, агропродукти и мебелно производство.

Кметът Димитър Николов запозна своя гост с перспективите, които предоставя Порт Бургас, Логистичния парк и индустриалните зони на града, както и възможността през следващата година да се проведе двустранен бизнес форум в Конгресния център в Бургас.

Свързани статии
Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet Първият Коледен бал с маски в Бургас!
Тагове
Бургас
Коментари

Още от последните новини