Поради огромен интерес Мариус Куркински отново идва в Бургас

Поради огромен интерес Мариус Куркински отново идва в Бургас - E-Burgas.com
standartnews.com

Неподражаемият Мариус Куркински ще представи сборен моноспектакъл по всички свои досегашни великолепни представления. Поводът е неговата 50- годишнина. За почти четвърт век те са наистина много-„ Дон Жуан” по Молиер, „Песен на песните „ по библейски  разкази , „Дамата с кученцето” по Чехов, „ Самият човек „ по Андрей Платонов, „ Сънят” по Джулиан Барнс, „ Български разкази” по Ангел Каралийчев, „ Сътресение „ и „ Черното пиле” по Николай Хайтов и други .

„Интересно ми е да събера причините една до друга и да видя какво същество ще създадат . Няма да се щадя...”, споделя магнетичният актьор, който никога не се е пестял на сцената в своя порив към абсолютното майсторство.

Спектакълът ще се играе на 23 юни от 20:00ч на сцената на Летния театър в Бургас. Билети ще се продават в билетния център до Часовника пред хотел „Бълария“.

За повече информация тел 0894 898 098 – Маруся Русева, организатор „Арт Ателие“.

Свързани статии
Деян Донков влиза в ролята на убиеца Вено в моноспектакъла "Камбаната" на 15 декември в Бургас Комедията „Отчаяни съпрузи“ ще бъде в Бургас на 3 септември Уникални гост-солисти идват в Бургас за "Севилският бръснар" Посланикът на Индия у нас пожела по тясно културно сътрудничество с Бургас Комедията "Игра за двама" ще се играе в Бургас на 12 юли Представят разтърсващ моноспектакъл в бургаския куклен театър Големият пищен спектакъл "Чаплин" разказва историята на малкия човек Гледайте блестящото изпълнение на Николай Урумов като Бай Ганьо на 1 юни в НХК Театър "Трио" връща усмивките на болни деца в Бургас „Службогонци“ забавлява бургазлии в сряда в Операта
Тагове
мариус куркински театър култура представление
Коментари

Още от последните новини