Поради огромен интерес Мариус Куркински отново идва в Бургас

Поради огромен интерес Мариус Куркински отново идва в Бургас - E-Burgas.com
standartnews.com

Неподражаемият Мариус Куркински ще представи сборен моноспектакъл по всички свои досегашни великолепни представления. Поводът е неговата 50- годишнина. За почти четвърт век те са наистина много-„ Дон Жуан” по Молиер, „Песен на песните „ по библейски  разкази , „Дамата с кученцето” по Чехов, „ Самият човек „ по Андрей Платонов, „ Сънят” по Джулиан Барнс, „ Български разкази” по Ангел Каралийчев, „ Сътресение „ и „ Черното пиле” по Николай Хайтов и други .

„Интересно ми е да събера причините една до друга и да видя какво същество ще създадат . Няма да се щадя...”, споделя магнетичният актьор, който никога не се е пестял на сцената в своя порив към абсолютното майсторство.

Спектакълът ще се играе на 23 юни от 20:00ч на сцената на Летния театър в Бургас. Билети ще се продават в билетния център до Часовника пред хотел „Бълария“.

За повече информация тел 0894 898 098 – Маруся Русева, организатор „Арт Ателие“.

Свързани статии
Ново арт място вдъхва живот в Бургас Бургаските художници показват шедьоври от фонда на Графичната база И Летния театър отваря врати лятото, ето прогарамата му Театърът завладява острова с две хитови постановки (Снимки) Бургаският Драматичен театър отново отваря врати... на острова Министерството на културата награждава изявени дейци по случай 24 май, сред тях и бургазлии Читалище „Просвета-1927“ преобразява Културния дом в Камено с европейско финансиране Почина Вълчо Камарашев, актьорът посветил голяма част от живота си на Бургас
Тагове
мариус куркински театър култура представление
Коментари

Още от последните новини