Поради огромен интерес Мариус Куркински отново идва в Бургас

Поради огромен интерес Мариус Куркински отново идва в Бургас - E-Burgas.com
standartnews.com

Неподражаемият Мариус Куркински ще представи сборен моноспектакъл по всички свои досегашни великолепни представления. Поводът е неговата 50- годишнина. За почти четвърт век те са наистина много-„ Дон Жуан” по Молиер, „Песен на песните „ по библейски  разкази , „Дамата с кученцето” по Чехов, „ Самият човек „ по Андрей Платонов, „ Сънят” по Джулиан Барнс, „ Български разкази” по Ангел Каралийчев, „ Сътресение „ и „ Черното пиле” по Николай Хайтов и други .

„Интересно ми е да събера причините една до друга и да видя какво същество ще създадат . Няма да се щадя...”, споделя магнетичният актьор, който никога не се е пестял на сцената в своя порив към абсолютното майсторство.

Спектакълът ще се играе на 23 юни от 20:00ч на сцената на Летния театър в Бургас. Билети ще се продават в билетния център до Часовника пред хотел „Бълария“.

За повече информация тел 0894 898 098 – Маруся Русева, организатор „Арт Ателие“.

Свързани статии
Представят разтърсващ моноспектакъл в бургаския куклен театър Големият пищен спектакъл "Чаплин" разказва историята на малкия човек Гледайте блестящото изпълнение на Николай Урумов като Бай Ганьо на 1 юни в НХК Театър "Трио" връща усмивките на болни деца в Бургас „Службогонци“ забавлява бургазлии в сряда в Операта Млади артисти доказаха, че Бургас е жив не само през лятото Не пропускайте днес "Кафе с претенция" „Арт ателие” и Театър Българска армия представят спектакъла „Кафе с претенция” в Бургас Турне на „Тук и сега“ в Бургас през март 2022г. Камен Донев отново влиза в ролята на Сирано дьо Бержерак в Бургас
Тагове
мариус куркински театър култура представление
Коментари

Още от последните новини