Поморие засили мерките в администрацията, спират се и приемите на граждани

Поморие засили мерките в администрацията, спират се и приемите на граждани - E-Burgas.com

Със заповед на кмета Иван Алексиев, в срок до 30.11.2020 г., се отменят приемните дни на кмета на Община Поморие, заместник-кметовете, главния архитект и администрацията. Препоръчва се гражданите да отправят своите питания и въпроси на телефоните на Общината, както и на електронна поща: [email protected] или на служебните електронни пощи, обявени на официалния сайт на общината.

В Центъра за административно обслужване няма да бъдат допускани граждани, които не носят защитна маска за лице, предпазен шлем или друго средство покриващо носа или устата. При влизане в помещението на фронт-офиса всеки гражданин задължително дезинфекцира ръцете си с дезинфектант, който се предоставя на място от охраната. Няма да се допуска присъствието на повече от един човек пред гише.

Обслужването на гражданите в населените места ще се извършва по преценка на кмета или кметския наместник на съответното населено място.

Свързани статии
Третокласничките Мими и Ани от Поморие пример за толерантност (Видео) В поморийско село благодариха на кмета си с писмо Шест години затвор заради кило марихуана край Каменар Първолаци от Поморие получиха уроци по пътна безопасност Епидемиологичната обстановка доведе до промени в междуселищния транспорт в Поморие Разширяват читалището в Каменар с нова постройка Правят музей на рибарството в Поморие (Снимки) Реставрират стара сграда в Поморие по трансграничен проект Реорганизация на движението в Поморие заради фестивал на хората Нови скулптури красят Поморие от днес (Снимки)
Тагове
поморие
Коментари

Още от последните новини