Поморие засили мерките в администрацията, спират се и приемите на граждани

Поморие засили мерките в администрацията, спират се и приемите на граждани - E-Burgas.com

Със заповед на кмета Иван Алексиев, в срок до 30.11.2020 г., се отменят приемните дни на кмета на Община Поморие, заместник-кметовете, главния архитект и администрацията. Препоръчва се гражданите да отправят своите питания и въпроси на телефоните на Общината, както и на електронна поща: [email protected] или на служебните електронни пощи, обявени на официалния сайт на общината.

В Центъра за административно обслужване няма да бъдат допускани граждани, които не носят защитна маска за лице, предпазен шлем или друго средство покриващо носа или устата. При влизане в помещението на фронт-офиса всеки гражданин задължително дезинфекцира ръцете си с дезинфектант, който се предоставя на място от охраната. Няма да се допуска присъствието на повече от един човек пред гише.

Обслужването на гражданите в населените места ще се извършва по преценка на кмета или кметския наместник на съответното населено място.

Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас
Тагове
поморие
Коментари

Още от последните новини