Поморие засили мерките в администрацията, спират се и приемите на граждани

Поморие засили мерките в администрацията, спират се и приемите на граждани - E-Burgas.com

Със заповед на кмета Иван Алексиев, в срок до 30.11.2020 г., се отменят приемните дни на кмета на Община Поморие, заместник-кметовете, главния архитект и администрацията. Препоръчва се гражданите да отправят своите питания и въпроси на телефоните на Общината, както и на електронна поща: [email protected] или на служебните електронни пощи, обявени на официалния сайт на общината.

В Центъра за административно обслужване няма да бъдат допускани граждани, които не носят защитна маска за лице, предпазен шлем или друго средство покриващо носа или устата. При влизане в помещението на фронт-офиса всеки гражданин задължително дезинфекцира ръцете си с дезинфектант, който се предоставя на място от охраната. Няма да се допуска присъствието на повече от един човек пред гише.

Обслужването на гражданите в населените места ще се извършва по преценка на кмета или кметския наместник на съответното населено място.

Свързани статии
Приеха Поморие в международна мрежа за регионални политики Четири общини в Бургаско ще получат до 600 хил. лв. за улично осветление Ето как Поморие отбеляза Богоявление (Видео) И Поморие отмени хвърлянето на кръста Ученици от Поморие спретнаха трогателен видеопоздрав Ето как Поморие помогна на 71 бедни семейства Градският траснпорт в Поморие с нови промени от утре Филм за Поморие спечели награда от Министерството на туризма Поморие дарява 50 хил.лв. на болници в региона за битката с ковид Започна последният етап от изграждането на пристанището в Поморие (Снимки)
Тагове
поморие
Коментари

Още от последните новини