Пиян до козирката джигит предизвика ПТП в Карнобат и избяга

Пиян до козирката джигит предизвика ПТП в Карнобат и избяга - E-Burgas.com
Архив actualno.com

Мъртво пиян 61-годишен мъж е предизвикал ПТП с материални щети в центъра на Карнобат, съобщават от МВР. Инцидентът е станал около 13:35 ч в района на пазара в града, където джигитът е катастрофирал с Пежото си.

По данни на полицията няма пострадали, но след допускане на ПТП карнобатлията е избягал от местопроизшествието. По-късно е издирен и заловен.

Тестван е с дрегер за употреба на алкохол, като апаратът отчел 3.19 промила. Водачът не е дал кръв за химичен анализ. Задържан е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Съдът се произнесе окончателно срещу джигита от Бургас, остава в ареста Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Нагъл бургазлия опита да мине през КПП ''Пода'' пиян, но се отзова в ареста Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа
Тагове
катастрофа джигит пиян
Коментари

Още от последните новини