Отново полицейски гонки в Бургас! Този път в нивите край „Джъмбо“

Отново полицейски гонки в Бургас! Този път в нивите край „Джъмбо“ - E-Burgas.com

Поредна полицейска гонка завърши с арестуван криминоген в Бургас. Този път арена на преследването се оказаха нивите край магазин „Джъмбо“, където беглецът затъна в калта.

През нощта патрул на Второ РПУ забелязал лек автомобил Ауди на бул. „Яким Якимов“, като му подали звуков сигнал да спре за проверка, но шофьорът отказал да спре и започнал да бяга. Поел по нивите извън града, където бързо бил заловен.

Задържан е 33-годишен криминоген, с когото се возила 22-годишна бургазлийка.

Констатирано е, че водачът е непровоспособен, като управлява автомобил в едногодишния срок от наказанието му по административен ред. Тестван е за употреба на алкохол, като апарата дал отрицателен резултат.

Отказал да бъде тестван за употреба на наркотични вещества, както и да даде кръв за химичен анализ.

При извършеното претърсване на автомобила са намерени и иззети : режещ инструмент тръборез и катализатор, откраднат от друга кола, собственост на 40 годишна бургазлийка, паркиран пред бл. 33 в ж.к. ''Славейков''.

Бургазлията направил пълни самопризнания. По случая е образувано бързо производство.

Свързани статии
Заловиха група мигранти след гонка с полицията в Бургас Хванаха моторист беглец без книжка, отнесе 5 акта Див екшън край Мандра! Инспектори и гранични полицаи преследваха бракониери до Дебелт (Снимки)
Тагове
гонка патрулка
Коментари

Още от последните новини