Още издирват шофьора от гонката в Бургас

Още издирват шофьора от гонката в Бургас - E-Burgas.com
Снимка БНТ

По последна информация все още се издирва шофьорът, който снощи предизвика гонка с полицията в Бургас, съобщи БНТ.

След получения сигнал за неправилно паркирал джип два полицейски патрула тръгват към мястото.

Видели собственика на колата да се качва видимо неадекватен. Шофьорът потеглил с висока скорост и се блъснал в пет автомобила и автобус от градския транспорт.

При пътен възел "Созопол" джипът преминал през лентата с шипове, поставена от полицейски екип, и със спукани гуми продължил да се движи.

Спрял близо до Равадиново, след като блъснал още един автомобил. Мъжът е избягал. Няма пострадали при преследването.

"Имаме насоки за самоличността на водача. При огледа на катастрофиралия автомобил са намерени боеприпаси, които по първоначални данни са патрони за газов пистолет. Шофьорът е носил и нож, който е намерен, издирването продължава", заяви в "Денят започва" директорът на Областната дирекция на МВР в Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Той определи случилото се като изключително нагло и рисково поведение на водача, с което създава опасност за останалите шофьори, както и за полицейските служители, които са се опитали да го спрат.

Свързани статии
Заловиха опасния шофьор, забелязали го бос на Каваци Задържаха мъж и жена след гонка с полицията на "Тракия" Поредна гонка между полиция и мигранти на "Тракия" Тежки дни за Стоян, който рани полицай при гонката край Върли бряг Заловиха група мигранти след гонка с полицията в Бургас Хванаха моторист беглец без книжка, отнесе 5 акта Див екшън край Мандра! Инспектори и гранични полицаи преследваха бракониери до Дебелт (Снимки) Отново полицейски гонки в Бургас! Този път в нивите край „Джъмбо“
Тагове
гонка
Коментари

Още от последните новини