Отбелязваме Голяма задушница, промени в движението около гробищата

Отбелязваме Голяма задушница, промени в движението около гробищата - E-Burgas.com

Отбелязваме Голяма задушница днес и в тази връзка се въвежда временна организация на движението в района на Гробищния парк в Бургас, съобщават от МВР.

Ул. "Транспортна" ще бъде затворена в участъка от кръговото движение до бензиностанция „Петрол” на влизане в Бургас от Варна, до кръстовището в близост до магазин „Лидъл”, като движението ще бъде отклонявано към булевард „Димитър Димов”. Ще се пропускат само товарни автомобили и автобуси от градския и междуселищен транспорт.

Полицейските служители ще са в близост до пешеходните пътеки, като осигуряват безопасното преминаване на пешеходци и при необходимост движението на моторни превозни средства.

Предвид обявената извънредна епидемиологична обстановка, от МВР приканват гражданите да спазват противоепидемичните правила за носене на маска и спазване на определеното разстояние между тях от 1.5 метра.

Свързани статии
АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем Мъгли и засилен трафик по пътищата у нас В челото сме по трафик на хора! Внимавайте с обявите за работа в чужбина Отбелязваме Архангелова задушница Отбелязваме Архангелова задушница в събота, ето кои автобуси пътуват до Гробищен парк Провеждат поход срещу трафика на хора в Бургас Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания
Тагове
задушница транспорт трафик
Коментари

Още от последните новини