Отбелязваме Голяма задушница, промени в движението около гробищата

Отбелязваме Голяма задушница, промени в движението около гробищата - E-Burgas.com

Отбелязваме Голяма задушница днес и в тази връзка се въвежда временна организация на движението в района на Гробищния парк в Бургас, съобщават от МВР.

Ул. "Транспортна" ще бъде затворена в участъка от кръговото движение до бензиностанция „Петрол” на влизане в Бургас от Варна, до кръстовището в близост до магазин „Лидъл”, като движението ще бъде отклонявано към булевард „Димитър Димов”. Ще се пропускат само товарни автомобили и автобуси от градския и междуселищен транспорт.

Полицейските служители ще са в близост до пешеходните пътеки, като осигуряват безопасното преминаване на пешеходци и при необходимост движението на моторни превозни средства.

Предвид обявената извънредна епидемиологична обстановка, от МВР приканват гражданите да спазват противоепидемичните правила за носене на маска и спазване на определеното разстояние между тях от 1.5 метра.

Свързани статии
Все още опашки от коли на "Тракия" Напредва изграждането на Северния обход на Бургас, вижте откъде ще минава трасето (снимки) Гимназията по транспорт отваря иновативен технологичен център (Снимки) Акция "Скорост и пешеходци" до неделя Общината публикува маршуртите на Бургасбус за Голямата задушница утре Регионалният министър и АПИ обмислят извеждане на трафика от Айтос Пускат поетапно автомобилите на "Тракия" в посока Бургас заради сняг Сняг в цялата страна, пътищата засега са проходими Ето къде са поредните ограничения на магистрала "Тракия" АПИ: Нов хаос с е-винетките и през декември
Тагове
задушница транспорт трафик
Коментари

Още от последните новини