Отбелязваме Голяма задушница, промени в движението около гробищата

Отбелязваме Голяма задушница, промени в движението около гробищата - E-Burgas.com

Отбелязваме Голяма задушница днес и в тази връзка се въвежда временна организация на движението в района на Гробищния парк в Бургас, съобщават от МВР.

Ул. "Транспортна" ще бъде затворена в участъка от кръговото движение до бензиностанция „Петрол” на влизане в Бургас от Варна, до кръстовището в близост до магазин „Лидъл”, като движението ще бъде отклонявано към булевард „Димитър Димов”. Ще се пропускат само товарни автомобили и автобуси от градския и междуселищен транспорт.

Полицейските служители ще са в близост до пешеходните пътеки, като осигуряват безопасното преминаване на пешеходци и при необходимост движението на моторни превозни средства.

Предвид обявената извънредна епидемиологична обстановка, от МВР приканват гражданите да спазват противоепидемичните правила за носене на маска и спазване на определеното разстояние между тях от 1.5 метра.

Свързани статии
Пожарникар, шофиращ такси на роднина, превозвал нелегално трима афганистанци Искат постоянен арест за трафикант, прекарал 38 мигранти край Росенец Отново засилен трафик по пътищата по празниците около Съединението Километрична опашка за влизане в България на ГКПП-Капитан Андреево Отново километрично задръстване на входа на Бургас (Снимки) Задръствания отново затрудняват изходите в Бургас Задръстване отново мъчи Южното Черноморие Нова лятна автобусна линия ще свързва "Изгрев" и "Славейков" Отбелязваме Деня на безопасността на движението по пътищата Андрей Рунчев: Възможно е Северният обход да заработи частично още в края на това лято
Тагове
задушница транспорт трафик
Коментари

Още от последните новини