От ползите и ефекта на барокамерата на „Дайв Технолъджис"се възползва Мисис Бургас 2020 (видео)

Мисис Бургас 2020 София Мазуренко пое изключително активно идеята да запознава своите последователи в социалните мрежи с различни иновативни методи, изследвания, тренировъчни упражнения и хранителни режими , които поддържат тялото здраво и красиво.

Едно от последните места, които посети хубавата бургазлийка бе барокамерата на „Дайв Технолъджис". Там София се подложи на процедура и направи кратко интервю със собственика на фирмата Красен Парушев, за да може да запознае публиката с ефекта и ползите от барокамерата.

Ето част от това което сподели той:

„Дайв Технолъджис е фирма, занимаваща се професионално с подводна дейност и производството на хипербарни камери. Фирмата е произвела барокамери, напълно задоволяващи нуждите на нашите клиенти. Освен базовият ни модел, на 4 местна барокамера, ние произвеждаме камери по изисквания на нашите клиенти. Съоръженията които сме произвели минават под надзора на най-реномирания сертифициращ орган „Тюф Рейланд". Също така, фирмата се занимава с хипербарна оксигенация и е една от първите в страната която разполага с частна барокамера за хипербарна оксигенация. Вече над 10 години, освен с водолазна дейност, компанията предлага оксигенация на нуждаещите се. В момента разполагаме с една от най-модерните и удобни барокамери.

Помогнали сме на стотици хора."

Хипербарната окситерапия с барокамера (ХБОТ), като метод за повлияване на остри и хронични заболявания, на този етап е все още нова и малко позната на масовия потребител. В световен мащаб се предлага само от няколко десетилетия и все още, за съжаление, не навсякъде се приема като алтернатива на другите неинвазивни, допълващи или заменящи медикаментозното лечение терапии. В много развити страни по света, обаче, тя активно навлиза като метод за лечение, а резултатите от хипербарният кислорд са ненадминати и нямат алтернатива. Основните й потребители са хора с висока култура, които се интересуват от иновативни методи на лечение.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА БАРОКАМЕРАТА:

Осъществяването на лечение с кислород изисква специализирана барокамера, в която цялото тяло да бъде поставено в херметична среда под високо налягане. В нея пациентът вдишва 100% кислород. 

КАК ДЕЙСТВА:

Няколко медицински изследвания разкриват, че има някои условия, при които 100% доставка на кислород може да действа като магия, която може да се постигне, когато пациента диша в хипербарна камера при високо атмосферно налягане

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ХБО?

ХБО доказано и ефективно повлиява:

-          отравяния с въглероден окис;

-          отравяния с медикаменти и храни;

-          гинекологични заболявания;

-          смущения в половите функции;

-          кесонна болест;

-          кръш-синдром и други остри травми, и исхемии;

-          въздушни или газови емболии;

-          анаеробни или смесени бактериални и анаеробни инфекции;

-          диабетно стъпало, диабет;

-          незарастващи или трудно зарастващи рани, трофични язви;

-          проявления в следствие на радиация;

-          анемични състояния, изгаряния, чернодробни цирози;

-          язви на стомаха и дванадесетопръстника;

-          гастрити, колити;

-          заболявания на сърдечно-съдовата система;

-          неврологични заболявания- ДЦП, Множествена склероза, Алцхаймер, неврити и невралгии;

-          аутизъм, затруднения в речта, хиперактивност и други проблеми, и разстройства в развитието;

-          повлиява пародонтозата/кървящи венци/.

Свързани статии
Две от иконите в автомобилния свят ще посрещат гостите на конкурса "Мисис Бургас"2020 Изящество и красота очакват гостите на конкурса „Мисис Бургас" 2020
Тагове
Мисис Бургас 2020 барокамера
Коментари

Още от последните новини