Две от иконите в автомобилния свят ще посрещат гостите на конкурса "Мисис Бургас"2020

Две от иконите в автомобилния свят ще посрещат гостите на конкурса

IND Commerce, една от компаниите - партньорите в конкурса "Мисис Бургас" 2020, ще представи две автомобилни икони по време на бляскавото събитие за омъжени дами. Освен представяната до този момент марка Hyundai, IND Commerce ще предлага две от най-легендарните марки на американското автомобилостроене, а именно RAM и Dodge. Емблематичните RAM 1500 и Dodge Durango ще посрещат гостите на конкурса на входа на Международен конгресен център-Бургас, на 17-и септември (четвъртък).

Компания с 20 години доказан опит в продажбите и след продажбеното обслужване на автомобили в България е новият партньор на Dodge и RAM за България и любезно прие поканата на организаторите на събитието в Морския град, да стане част от него.

От началото на 2020 г. IND Commerce е официален представител на легендарните имена за България, по този начин американската мечта стъпва в България с емблематичните HEMI V8 двигатели, неудържим каубойски дух и динамично ДНК, породено от именитите US V8 Muscles. 

RAM 1500 се предлага в различни конфигурации, готови да задоволят всяка нужда, независимо от нейното естество. От истинското офроуд оръжие- RAM 1500 Rebel, готов да покори и най-труднодостъпните места до RAM 1500 Limited, предлагащ първокласен комфорт, който може да отговори и на най-изтънчените вкусове на своите пасажери, славните американски пикапи са готови да внесат голяма доза индивидуализъм на пътя. А благодарение на HEMI V8 с мощност от 400 к.с. и 98% шаси от високоякостна стомана, новият RAM 1500 е най-силният и най-мощен RAM досега. 

Освен легендарните американски пикапи, участничките в конкурса „Мисис Бургас 2020“ ще имат възможността да се докоснат и до Dodge Durango. За разлика от обичайните автомобили по родните пътища, новото Durango съчетава добродетелите на пълноразмерните SUV модели със седем места и ненадминат комфорт на возене с див и безкомпромисен американски дух. В зависимост от желанието на водача, Dodge Durango с HEMI V8 и 364к.с. и 529 Hm може да се превърне от перфектния семеен спътник до неудържим болид на светофара, готов да накаже всеки.

За любителите на още повече мощност, Dodge Durango се предлага и с още по-мощен 6.4L. HEMI V8 двигател с 481 к.с. и неудържимите 637 Hm в Dodge Durango SRT. 

От началото на 2020 г., клиентите желаещи да се докоснат до американската мечта могат да посетят центровете на IND Commerce в София и Бургас.

Галерия
Свързани статии
От ползите и ефекта на барокамерата на „Дайв Технолъджис"се възползва Мисис Бургас 2020 (видео) Изящество и красота очакват гостите на конкурса „Мисис Бургас" 2020
Тагове
Dodge Durango Мисис Бургас 2020 RAM 1500
Коментари

Още от последните новини