Изящество и красота очакват гостите на конкурса „Мисис Бургас" 2020

Изящество и красота очакват гостите на конкурса „Мисис Бургас

Красивото сопрано Веселина Тодорова, лауреат от родни и международни конкурси, ще извие ангелски глас по време на петата годишнина от конкурса за омъжени дами „Мисис Бургас"2020. Оперната певица е завършила Музикална академия „Гнесини" в Москва, тя радва публиката с изпълненията си в цяла Европа.

За доброто настроение на гостите на събитието ще се погрижи и очарователното дуо от КСТ „Бургас 1975" Теодора Мудева и Коста Грунов. Теодора, която се окичи с титлата Мис България 2018 и завоюва 1-во място в световния конкурс Мис Планет, развива успешна кариера и като модел на редица модни линии у нас.

В ролята на водещи в конкурса ще влязат прелестната Анна Добрева от нежната част на екипа на сайта „Флагман" и Мариян Иванов от БНР, Радио „Бургас".

Бляскавата вечер ще се открие с ревю на най-новите рокли на Сватбен център „Брилянтин", представени от дами, завоювали титлата „Мисис Бургас" през четирите години от провеждането на конкурса. Те ще засияят в приказната колекция на „Sherri Hill".

Конкурсът ще протече в три тура, като в два от тях участничките ще представят бизнес облекла и серия с ежедневни тоалети на модна марка „ДИКА".

В царствения трети тур кандидатките за короната ще заблестят в уникалните бални рокли на бургаския дизайнер Мария Диомова. В най-новата си колекция и този път Диомова не изневерява на стила си и залага на ръчно изработени дантели, инкрустирани с камъни и мъниста.

За визията на дамите в конкурса ще се погрижат фризьорът Димитър Мавродиев и талантливият гримьор Рени Радева, към това дуо влиза и екипа от фризьорски салон „Каталог" – Таня Пумпалова и Али Осман.

Тазгодишното издание на събитието ще се проведе навръх празника „Вяра, Надежда, Любов" на 17-ти септември в новооткрития Международен Конгресен Център – Бургас. Социалната кауза, на която организаторите са се спрели тази година цели да подпомогне Фондация"Искам бебе" и двойки с репродуктивни проблеми.

 

Свързани статии
От ползите и ефекта на барокамерата на „Дайв Технолъджис"се възползва Мисис Бургас 2020 (видео) Две от иконите в автомобилния свят ще посрещат гостите на конкурса "Мисис Бургас"2020
Тагове
Мисис Бургас 2020
Коментари

Още от последните новини