От другата седмица: В Созопол започва приема на заявления за локално паркиране

От другата седмица: В Созопол започва приема на заявления за локално паркиране - E-Burgas.com

От понеделник започва приема на заявления за локално паркиране на паркингите на ул. „Вихрен“ и наказателния паркинг до Арена Созопол за периода. На двата обекта ще бъдат обособени зони за почасово и локално паркиране, съобщават от община Созопол.

Правото на локално паркиране се предоставя на жителите с постоянен адрес на територията на гр. Созопол, собственици на МПС. Паркирането се осъществява в границите на конкретен район /паркинг/, в който попада адресът на обособения жилищен имот, като абонаментът не гарантира определено място. Стойността за „Локално паркиране“ за едно паркомясто е в размер на 100 лв.+10лв. за чип за периода 01.06 - 30.09.2020г., като то може да се ползва единствено от посоченото в заявлението МПС.

Ще бъдат одобрени конкретен брой заявления, който да кореспондира на определените за този тип паркиране места.

Краен срок за подаване на заявленията е 29.05.2020г. в Центъра за административно и информационно обслужване/фронт офис.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
созопол паркиране
Коментари

Още от последните новини