Оставиха в ареста плажен крадец, тормозил Приморско цял месец

Оставиха в ареста плажен крадец, тормозил Приморско цял месец - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Г. З., обвинен в извършване на кражби.

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Г. З. Той е обвинен за това, че противозаконно отнел чужди движими вещи, собственост на четири отделни лица. Престъпните деяния са осъществени за времето от 28.06.2020 година до 27.07.2020 година в град Приморско. Те са квалифицирани по чл. 194, ал.1, вр. чл.26, ал.1 от НК, тъй като четирите деяния са извършени при условията на продължавано престъпление.

По време на разследването е установено, че кражбите са извършени по идентичен начин от плаж в град Приморско. Обвиняемият е изчаквал пострадалите да влязат във водата и отнемал оставените от тях вещи.

Определението на  Районен съд – Царево може да бъде обжалвано пред Окръжен съд – Бургас.

Свързани статии
Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) Д-р Димитър Германов: Община Приморско записа успешна година, изпълнихме целите си Семейства в Приморско плащат промишлен ток заради неуредици Най-големият крос триатлон у нас "Лъвско сърце" очаква рекорден брой участници Ударената от мълния Теодора: Последното, което помня, е че бях на плажа Експерт: Би трябвало да има мълниезащитна система в Приморско, ако има - не е като хората Заведения на протест в Приморско, мантинела пречи на достъпа до плажа Сдружение алармира за замърсяване на Южния плаж в Приморско с фекални води В Приморско отчетоха силен сезон, но загубите на основните туристи не могат да бъдат компенсирани Странни доводи в Приморско лишиха създаването на фондация за опазване на черната мида
Тагове
приморско плажен крадец
Коментари

Още от последните новини