Оставиха в ареста плажен крадец, тормозил Приморско цял месец

Оставиха в ареста плажен крадец, тормозил Приморско цял месец - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Г. З., обвинен в извършване на кражби.

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Г. З. Той е обвинен за това, че противозаконно отнел чужди движими вещи, собственост на четири отделни лица. Престъпните деяния са осъществени за времето от 28.06.2020 година до 27.07.2020 година в град Приморско. Те са квалифицирани по чл. 194, ал.1, вр. чл.26, ал.1 от НК, тъй като четирите деяния са извършени при условията на продължавано престъпление.

По време на разследването е установено, че кражбите са извършени по идентичен начин от плаж в град Приморско. Обвиняемият е изчаквал пострадалите да влязат във водата и отнемал оставените от тях вещи.

Определението на  Районен съд – Царево може да бъде обжалвано пред Окръжен съд – Бургас.

Свързани статии
Терени, за строителство на хотели край Приморско се оказаха върху дюни Общински съвет - Приморско гласува Бюджет 2021 (НА ЖИВО) Пожар в Морския клуб в Приморско изпепели няколко лодки Пореден плаж на юг си търси стопанин Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол Седем души починаха от ковид в областта, ръст на заболелите в Приморско Училище в Бургаско минава изцяло на онлайн обучение Зазимен бар изгоря на Южния плаж в Приморско Младежки проект приключи успешно в Приморско Започна международният лагер за Евровизия 2021 в Бургас и Приморско с участието на Виктория
Тагове
приморско плажен крадец
Коментари

Още от последните новини