Наводнена е помпената станция в Димчево, местните пият вода от водоноска

Наводнена е помпената станция в Димчево, местните пият вода от водоноска - E-Burgas.com

Тежката ситуация за жителите на бургаското село Димчево се усложни и освен че са наводнени, нямат и питейна вода. От ВиК-Бургас съобщиха, че придошлите води на Мандра са наводнили и помпената станция, заради което е преустановено водоподаването в селото.

Докато бъде възстановена нормалната работа на помпената станция за питейните нужди на селото е дошла водоноска, която е осигурена от ВиК.

Междувременно вода няма и в бургаския квартал Долно Езерово до 12:00 часа днес поради извършване на строително-монтажно работи.

От 11:00 до 14:00 ч пък ще бъде спряно водоподаването в района между ул. "Ради Николов" в квартал Сарафово и Военно Почивна База, както и в района около в.с Виктория Хил.

Свързани статии
Две от три крачки за решаване на кризата с питейната вода в Димчево били направени Започна ВиК-ремонтът на възлово кръстовище в "Изгрев" Бургаски села на протест заради качеството на водата ВиК авария затвори възлово кръстовище в Бургас Раздават вода на бургазлии в жегите Поморие 24 часа без вода заради профилактика на ВиК Части от Несебър без вода утре Язовир Камчия преля в друг водоем, има вода за 2 години за всички Поморие днес без вода до 18:00 часа Най-пострадалите от наводненията в Димчево получиха битова техника (Снимки)
Тагове
димчево вик вода водоноска
Коментари

Още от последните новини