Наводнена е помпената станция в Димчево, местните пият вода от водоноска

Наводнена е помпената станция в Димчево, местните пият вода от водоноска - E-Burgas.com

Тежката ситуация за жителите на бургаското село Димчево се усложни и освен че са наводнени, нямат и питейна вода. От ВиК-Бургас съобщиха, че придошлите води на Мандра са наводнили и помпената станция, заради което е преустановено водоподаването в селото.

Докато бъде възстановена нормалната работа на помпената станция за питейните нужди на селото е дошла водоноска, която е осигурена от ВиК.

Междувременно вода няма и в бургаския квартал Долно Езерово до 12:00 часа днес поради извършване на строително-монтажно работи.

От 11:00 до 14:00 ч пък ще бъде спряно водоподаването в района между ул. "Ради Николов" в квартал Сарафово и Военно Почивна База, както и в района около в.с Виктория Хил.

Свързани статии
Мъжът, нахлул във ВиК дружество по халат Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Акция по кръводаряване се провежда в много градове у нас Компенсираха ВиК дружествата със 16 млн. лева заради скъпия ток Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите 1709 са заловените дрогирани водачи за последните 3 месеца Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата Затварят за месец и част от "Шейново" Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти
Тагове
димчево вик вода водоноска
Коментари

Още от последните новини