Наливат 5,2 млн. лв. в пътя между Русокастро и Трояново

Наливат 5,2 млн. лв. в пътя между Русокастро и Трояново  - E-Burgas.com

Започна ремонтът на 6 км от път ІІІ-539 Русокастро - Трояново. Третокласният път осигурява достъпа до крепостта Русокастро и е връзка на населените места в община Камено със съседния общински център Средец. При ремонтните дейности трафикът няма да се спира и шофьорите ще преминават в лентата, в която не се работи. Необходимо е да карат внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация.

Строителните дейности ще продължат и през следващата година. Предвидена е подмяна на асфалтовата настилка, подравняване на банкетите и окопите, подобряване на отводняването. Отсечката ще е с нова маркировка, ограничителни системи и пътни знаци. Инвестицията е за 5,2 млн. лв. с ДДС и е от бюджета на АПИ. Срокът за завършването е ноември 2021 г.

Изпълнител е Консорциум „ТРП Бургас 2019" /с участници: „Пътстрой Бургас" ЕООД, „Сет Къмпани" ЕАД, „Бургаспътстрой" АД, „Инфра Експерт" АД, „Щрабаг" ЕАД/, с който АПИ има договор по ЗОП за текущ ремонт и поддържане на републиканската пътна мрежа в област Бургас.

Свързани статии
АПИ и МВР предупреждават за влошаване на времето, 200 снегорина ще чистят пътищата Кметът на Средец се страхува от всеки интензивен дъжд, ще укрепват общината с 1 млн. лева Шофьорът на микробуса в Дебелт не послушал пътни полицаи, четири пътища остават затворени Над 500 машини чистят пътищата в страната Два пътя остават затврени в Созопол Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол Ето кои са затворените пътища в Бургаско към момента заради дъжда Нова полицейска акция по пътищата в страната Четири общини в Бургаско ще получат до 600 хил. лв. за улично осветление Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено
Тагове
средец камено път
Коментари

Още от последните новини