БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г.

БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г. - E-Burgas.com

На проведената на 25.08.2023г. конференция на общинския партиен съвет на БСП гр.Средец, бяха номинирани кандидатите  за общински съветници в листата на БСП, както и кандидат кметове на няколко населени места. В листата има както нови лица, така и познати от настоящия местен парламент. Хора, които са се доказали и със силна гражданска позиция по обществени въпроси.


Делегатите на конференцията единодушно номинираха г-жа Йона Николова Чобанова за кандидат за кмет на гр.Средец на предстоящите местни избори на есен.


Тя благодари на присъстващите за оказаното й доверие и заяви, че „поема тази отговорност единствено и само да работи в интерес на жителите на община Средец“.


 Г-жа Чобанова призова екипа си заедно да извървят пътя на една позитивна кампания, с която да постигнат добри изборни резултати и обща победа.
 

Галерия
Свързани статии
Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки) Жители на с.Дюлево тънат в боклук и мизерия Нинова: Прокуратурата ме вика на разпит, очаквам да ме отведат принудително (видео) В БСП пак ще се опитат да бутнат Нинова Жена е с опасност за живота след тежка катастрофа край Средец Министърът на туризма: От БСП сме против пълната депутинизация Паднало дърво блокира пътя между Бургас и Средец (Снимки)
Тагове
Йона Чобанова бсп средец
Коментари

Още от последните новини