БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г.

БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г. - E-Burgas.com

На проведената на 25.08.2023г. конференция на общинския партиен съвет на БСП гр.Средец, бяха номинирани кандидатите  за общински съветници в листата на БСП, както и кандидат кметове на няколко населени места. В листата има както нови лица, така и познати от настоящия местен парламент. Хора, които са се доказали и със силна гражданска позиция по обществени въпроси.


Делегатите на конференцията единодушно номинираха г-жа Йона Николова Чобанова за кандидат за кмет на гр.Средец на предстоящите местни избори на есен.


Тя благодари на присъстващите за оказаното й доверие и заяви, че „поема тази отговорност единствено и само да работи в интерес на жителите на община Средец“.


 Г-жа Чобанова призова екипа си заедно да извървят пътя на една позитивна кампания, с която да постигнат добри изборни резултати и обща победа.
 

Галерия
Свързани статии
Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки) Жители на с.Дюлево тънат в боклук и мизерия Нинова: Прокуратурата ме вика на разпит, очаквам да ме отведат принудително (видео) В БСП пак ще се опитат да бутнат Нинова Жена е с опасност за живота след тежка катастрофа край Средец Министърът на туризма: От БСП сме против пълната депутинизация
Тагове
Йона Чобанова бсп средец
Коментари