МВР и НАП влязоха в "Автомагистрали"

МВР и НАП влязоха в
Снимка МВР

МВР и НАП влязоха на проверка в "Авомагистрали" ЕАД, показа bTV. По първоначална информация проверката е свързана с АМ "Хемус".

Полицията обяви още вчера, че започва инспекция на строителството на магистралата. Органите на реда започнаха да търсят техниката и строителните материали за изграждането на магистралата с дрон.

Инспекцията започна от лотове 4 и 5, но ще обхване цялото трасе.

Свързани статии
Зам.-мининистър Шишков: Целта е не да се спре пътното строителство, а да е в полза на обществото Откриха нарушения за милиони и при ремонтите на републиканската пътна мрежа НАП отчете над 7 млн. лв. данъци от бургаския бизнес Бившият шеф на "Автомагистрали": Има гаранции за ремонта на "Тракия" Искат промени в ЗОП заради корупцията в "Автомагистрали" Комитова: Собствениците на строителните фирми да се идентифицират, а не да пращат работници Граматиков: Пътни фирми с по двама-трима работници управлявали публичен ресурс за милиони Радев призова ЕС за по-сериозно отношение срещу корупцията в страната МВР вече пази оградата на границата с Турция (Видео) Бойко Рашков търси кандидати за 17 вакантни позиции в бургаската полиция
Тагове
мвр нап автомагистрали корупция
Коментари

Още от последните новини