Млад мъж почина на плажа в Крайморие

Млад мъж почина на плажа в Крайморие - E-Burgas.com

Млад мъж на 27-годишна възраст е починал на плажа в Крайморие, в близост до бар ''Амая'', съобщават от пресцентъра на МВР-Бургас.

Инцидентът е станал вчера следобед, около 17:25 ч, като по данни на полицията спасители извадили от морето младежа, като същият е реанимиран близо 40 минути, но 18:10 е констатирана смъртта му.

Установено е, че той влязъл в морето заедно с майка си, като по думите й, при излизането, вървейки към брега, момчето паднало по очи във водата, което наложило изваждането му с помощта на двама спасители, работещи на охраняемия плаж.

Тялото на починалия, който е от харманлийското село Бисер е откарано за аутопсия в бургаската болница. Работата по случая продължава.

Свързани статии
Втора автобусна линия ще вози до Крайморие през лятото Морето взе две жертви по Южното Черноморие Стотици се включиха в празника на Крайморие, кварталът прави огромна крачка с нов воден проект Камион с 20 тона свинско се преобърна в Прохода на Републиката Крайморие загря за утрешния празник с волейболен турнир на плажа (Снимки) Джип блъсна жена на пешеходна пътека в Бургас Тежка катастрофа затруднява движението след Крайморие в посока Созопол Бургас ще разширява плажовете си, проектант ще се бори с редукцията на пясъка Пет пожарни от региона се бориха цяла нощ с пожар до гарата в Айтос Ето какви ще са ползите от новия ВиК проект в Бургас
Тагове
инциденти Крайморие
Коментари

Още от последните новини