Пет пожарни от региона се бориха цяла нощ с пожар до гарата в Айтос

Пет пожарни от региона се бориха цяла нощ с пожар до гарата в Айтос - E-Burgas.com
Архив dariknews.bg

Пет противопожарни автомобила с общо 11 огнеборци се бориха почти цяла нощ с пожар в склад, в близост до жп гарата в Айтос.

Огънят бил локарлизиран в полунощ и дошли огнеборци от Айтос, Бургас и Карнобат. Установено е, че вследствиe на пожара изгоряла около 400 кв.м. от дървената покривна конструкция на склада заедно със съхраняваните в него строителни материали.

Изгорял е и паркиран в близост микробус „Фиат Дукато“, с бургаска регистрация, собственост на частна фирма.

В резултат на силния вятър се разнесли искри от потушения пожар и около 04.40 ч. се запалила и покривната конструкция на ж.п.гара, разположена в непосредственна близост до изгорелия склад.

Пожарът е потушен от два противопожарни автомобила и петима огнеборци. От покривната конструкция на ж.п.гарата са изгорели около 25 кв.м. Работа по случая продължава от служители на Районно управление – Айтос.

Свързани статии
Животни едва не изгоряха в пожар в село Димчево В Айтос откриха пречиствателна станция за 18 млн. лева (Снимки) РИСОВ-Бургас: Няма замърсяване на въздуха от пожара в Средец 6 тона въглища и няколко машини изгоряха при пожар в цех в Руенско Айтозлии с безплатен транспорт до гробищния парк всяка събота В Бургаско зоват: Не пушете близо до житата! Опасно е Ремонтират улици в айтоски села за над 330 хиляди лева Хлапе без книжка от Созопол яхна мотоциклет и се преби до „Златна рибка“ Три автомобила горяха като факли в Бургаско Спортната легенда от Айтос Злати Вълчев почина на 77 години
Тагове
пожар айтос пожарникари огнеборци инциденти
Коментари

Още от последните новини