Крайморие загря за утрешния празник с волейболен турнир на плажа (Снимки)

Крайморие загря за утрешния празник с волейболен турнир на плажа (Снимки) - E-Burgas.com

Андрей Рунчев, община Бургас: Увеличават се собствениците на имоти в квартала, няма да спираме инвестициите в населените места

Десетки младежи от бургаския квартал Крайморие се възползваха от слънчевтото време и се включиха във влейболния турнир на плажа, организиран от местното читалище.

Както е известно читалище „Петър Янев“ спечели проекта „Здравей море“ от МИРГ община Бургас и община Камено, по който Крайморие е бенефициент на програмата. Организаторите споделиха, че имат идея плажният турнир да стане ежегоден.

Утре в квартала ще бъде истински празник като отново ще има мероприятия на плажа, а вечерта е предвиден концерт на пристанището. Финалът ще дойде с пищна заря, издават от кметството.

„Последните години, както се забелязва, самият квартал доста се разви, осъществяват се непрекъснати инвестиции, увеличават се и хората, които закупуват имоти и строят къщи. Немалка част от тях прекарват цяло лято тук. Отдавна подкрепяме всичко, което е свързано с развитието на квартала, както и на населените места около община Бургас“, сподели директорът на ОП „Транспорт“ Андрей Рунчев, който лично подкрепи днешната инициатива с присъствието си и се включи в официалното награждаване.

Галерия
Свързани статии
Андрей Рунчев: Бургас ще продължи да привлича млади хора, които ще повишават качеството на живот Втора автобусна линия ще вози до Крайморие през лятото Млад мъж почина на плажа в Крайморие Инвестираме в спортна инфраструктура заради децата и младите бургазлии Стотици се включиха в празника на Крайморие, кварталът прави огромна крачка с нов воден проект Андрей Рунчев: Възможно е Северният обход да заработи частично още в края на това лято Тежка катастрофа затруднява движението след Крайморие в посока Созопол Андрей Рунчев: Ще работя за изграждането и развитието  на новите индустриални зони в Бургас Бургас ще разширява плажовете си, проектант ще се бори с редукцията на пясъка Ето какви ще са ползите от новия ВиК проект в Бургас
Тагове
крайморие Андрей Рунчев
Коментари

Още от последните новини