"Зелените" се обявиха против проектокабинета на ИТН

БГНЕС

Националният съвет на "Зелено движение", което е част от коалицията "Демократична България", е взел решение неговите народни представители да не подкрепят проектокабинета на "Има такъв народ". Това потвърди за БНТ Борислав Сандов, съпредседател на "Демократична България" и "Зелено движение".

Както беше съобщено, ръководствата на партиите в коалицията "Демократична България" ще обсъдят въпроса, крайното решение ще е на парламентарната група на "Демократична България".

Очаква се парламентът да гласува проектокабинета на Пламен Николов следващата седмица.

Свързани статии
Асен Василев съди Тошко Йорданов за четвърт милион лева Фитнесът на Флората вече е с нови уреди (Снимки) Бургаски митничари пресякоха контрабанда за 25 бона Ива Митева получи заплаха за убийство, страхува се за детето си БСП започва разговори за съставяне на редовен кабинет Президентът връчва третия мандат на БСП Радев: Давам време за третия мандат до петък, търпението на гражданите се изчерпва ИБГНИ ще се борят за реализация на третия мандат Премиерът Стефан Янев призова за актуализация на бюджета В криза ли е парламента? БСП готова да вземе третия мандат
Тагове
итн правителство мандат
Коментари

Още от последните новини