Крадецът, който подлуди "Меден рудник", призна още завоевания

Крадецът, който подлуди

18-годишният криминално проявен и осъждан бургазлия от кв. "Победа", който бе уличен в обир на четири автомобила в "Меден рудник", е направил признания за още три кражби. С това броят на разбитите и ограбени автомобили в рамките само на няколко дни става седем. 

В нощта на 27 срещу 28 април той откраднал газов пистолет, около 30 патрони за него, ловен нож, телескопична палка и сумата от 290 лв от лек автомобил "Форд Транзит", паркиран пред вх. 3 на бл. 55 в к-с "Меден Рудник". Следващата нощ, той задигнал винтоверт, мултифункционално ножче и раница от "Фолксваген Поло", паркиран пред вх. 1 на бл. 112. 

Последната известна засега кражба на младежа е на акумулаторен винтоверт заедно с резервна батерия и зарядно устройство. Тя е осъществена на 1 май от лек автомобил, паркиран пред супермаркет «Била» в ж.к. "Меден Рудни".

Младежът направил пълни самопризнания по случаите, като част от откраднатите вещи са намерени и иззети. Наложена му е постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража". Работата по документиране на цялостната му престъпна дейност продължава. 

Коментари

Още от последните новини