18-годишен от "Кумлука" разбивал и ограбвал автомобили в "Меден рудник"

18-годишен от

18 годишен криминално проявен и осъждан бургазлия от кв. "Победа" е уличен в кражба от четири автомобила в "Меден рудник", съобщават от полицията. 
В нощта на 16 срещу 17 април той отнел  ъглошлайф, винтоверт и две акумулаторни батерии за 400 лв. от л.а. "Пежо 308", паркиран пред блок 46 вход в комплекса. Два дни по-късно пред същия блок той разбил и ограбил л.а. "Сеат Инка", от който взел  лазерен нивелир, три винтоверта, перфоратор и авто плеър на обща стойност 860 лв.

На 28 април младежът е откраднал от друг лек автомобил газов пистолет и два парфюма. Последната му кражба е от 30 април, когато от паркиран автомобил пред блок 112 в "Меден рудник", откраднал акумулаторен ъглошлайф, слънчеви очила и златно синджирче.

Задържаният направил пълни самопризнания по случаите, като част от откраднатите вещи са намерени и иззети. Наложена му е постоянна мярка за неотклонение «задържане под стража». Работата по документиране на цялостната му престъпна дейност продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Коментари