Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон

Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон - E-Burgas.com

Комисията по туризъм ще обсъжда COVID мерките с цел спасяване на летния сезон.

Поканен от депутатите е главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, с кого ще бъдат обсъдени възможностите за облекчаване на условията за влизащите в страната туристи, както и отпадане на PCR тестовете при влизане в България.

На заседанието ще присъстват и представители на министерството на туризма. От вчера изискването за COVID сертификат при влизане отпадна за идващите от 10 страни, но правилата остават в сила за повечето други държави.

Свързани статии
Министър Проданов изброи осем държави, от които ще очакваме най-много туристи Днес официално откриваме летния туристически сезон Созопол открива сезона с концерт и огнено шоу Сезонът по морето започва: Цената на цацата и бирата с 10-15% нагоре Поморие в готовност за летния сезон, очаква първите туристи Първите туристи пристигат по морето, а украинците още нямат къде да отидат Хиляди моторджии от цяла България откриха мото сезона в Бургас (Снимки) Обзор в трескава подготовка за летния сезон (Снимки) Откриват мото сезона в Бургас на 30 април Недостиг на персонал и по-високи заплати в курортите в навечерието на сезона
Тагове
сезон мерки туризъм
Коментари

Още от последните новини