Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон

Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон - E-Burgas.com

Комисията по туризъм ще обсъжда COVID мерките с цел спасяване на летния сезон.

Поканен от депутатите е главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, с кого ще бъдат обсъдени възможностите за облекчаване на условията за влизащите в страната туристи, както и отпадане на PCR тестовете при влизане в България.

На заседанието ще присъстват и представители на министерството на туризма. От вчера изискването за COVID сертификат при влизане отпадна за идващите от 10 страни, но правилата остават в сила за повечето други държави.

Свързани статии
Старт на зимния сезон в Банско В Поморие изготвиха анализ на изминалото лято Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Откриват ловния сезон за диви прасета и дребен дивеч Илин Димитров: Не мисля, че е скъпо по нашето море, въпрос на избор е Министър Проданов изброи осем държави, от които ще очакваме най-много туристи Днес официално откриваме летния туристически сезон Созопол открива сезона с концерт и огнено шоу Сезонът по морето започва: Цената на цацата и бирата с 10-15% нагоре Поморие в готовност за летния сезон, очаква първите туристи
Тагове
сезон мерки туризъм
Коментари

Още от последните новини