Кметът с твърди действия към безотговорните бургазлии, маха пейките от парковете (Снимки)

Кметът с твърди действия към безотговорните бургазлии, маха пейките от парковете (Снимки) - E-Burgas.com

Съжалявам, но няма друг начин, категоричен е Димитър Николов

Заради многорбойните нарушения на забраните за разходки по парковете и струпване на хора на едно място кметът на Бургас Димитър Николов реши да десйтва с твърда ръка. Общината започна да разрежда, вдига или събира пейките на местата, където се събират най-много хора.  

Затоплящото се време, изглежда, ще е най-големият враг на дисциплината на гражданите и това не е останало незабелязано от градоначалника.

„И за мен не е приятно, но хубавото време и раздумките по пейките в парковете и градинките изкушават да се върнем към обичайния си начин на живот. Времето ще става все по-хубаво и ще е все по-трудно да се спазват забраните. Няма друг начин, съжалявам!“, твърди Николов.

Днес започна демонтажът на пейки в  “Борисовата градинка”, парк “Света Троица” и парк “Славейков”. Утре предстои “Меден рудник”, после Морската градина.

„Не можем да приберем всички, но поне ще ги намалим драстично! Живот и здраве, когато всичко приключи, пак ще ги върнем по местата“, обещава кметът.

Галерия
Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
коронавирус Бургас
Коментари