Кирил Танев с полезна лекция към бъдещите младоженци на Grand Wedding Expo 2020

Кирил Танев с полезна лекция към бъдещите младоженци на  Grand Wedding Expo 2020 - E-Burgas.com

Популярният фитнес инструктор ще сподели как можем бързо да подобрим формата си без глад и дълги часове в залата

Броени дни делят Бургас от най-бляскавото сватбено събитие: Grand Wedding Expo. За втора поредна година авторското сватбено изложение на Гранд Хотел и СПА Приморец ще събере на една автентична 5-звездна сватбена локация всичко от света на сватбата. На разположение на бъдещите младоженци, техните близки и приятели ще бъдат топ специалисти от бранша. Пространствата на знаковия хотел ще са преобразени в сватбени декори. Талантливи лектори от различни направления ще имат свои събития – презентации, на които ще предоставят полезна информация за тайнството брак и свързаните с тържествения ден предизвикателства. Един от тях ще бъде фитнес инструкторът Кирил Танев. Повече за участието му в Grand Wedding Expo, научете от самия него:

Моля, бихте ли се представили?

Аз съм Кирил Танев, на 36 години, сертифициран фитнес инструктор от НСА „Васил Левски“ и „Българска федерация по бодибилдинг и фитнес“. Собственик съм на магазин за спортни храни и добавки „Красиви тела“.

Защо решихте да вземете участие в Grand Wedding Expo?

Реших да участвам в това събитие, защото смятам, че добрата форма и самочувствие биха допринесли допълнително за едно още по – вълнуващо преживяване, каквото е сватбения ден. Наред с останалата подготовка, хубаво е младоженците да обърнат внимание на здравето и добрата си физическа форма.

Ще имате собствено подсъбитие в рамките на сватбения форум. Каква ще бъде неговата тема и какво ще представите?

Подсъбитието ще бъде от 17 часа на 26 януари (неделя).  Темата е „Как младоженците максимално бързо да подобрят формата си без глад и дълги часове прекарани в залата?“

Всяка булка (и младоженец) искат да изглеждат зашеметяващо на своя сватбен ден. Колко време преди сватбата е добре да започнат тренировки, ако заниманията в залата не са част от ежедневието им?

Ако желаят да постигнат максимално добри резултати, ще са им необходими 3 месеца.

Доста хора се притесняват да влязат в залата и да потърсят професионална помощ по пътя към по-добра физическа форма. Защо фитнесът не е "страшен"?

Хората се притесняват от всичко непознато, но когато направят първата стъпка с подходящия режим и треньор и нещата се случват постепенно, сами се убеждават, че не е страшно, а приятно.

Как протича срещата с човек, прекрачил за първи път прага на залата?

Първото и много важно нещо е да се проведе задълбочен разговор, за да се изяснят целите, да са анализира моментното физическо състояние, да се вземат предвид предишни спортни активности, режими, диети, здравен статус, травми и други фактори, които биха оказали влияние върху работата ни. Важно е режимът да бъде съобразен с ежедневието на човека, а не обратното.

За какво могат да разчитат на Вас бъдещите младоженци - а и всички хора, които искат да постигнат оптимална форма?

Хранителен и тренировъчен режим, мониторинг на постигнатите резултати, ъпдейти и съвети.

Каква е честотата на тренировки, която препоръчвате?

3-4 пъти седмично е достатъчно.

Бихте ли споделили как изглежда една тренировка?

Всяка една тренировка е много различна в зависимост от физическата подготовка и целите на трениращия. Няма универсална тренировка, която да пасва на всеки.

От практиката Ви, има ли бъдещи младоженци, които се обръщат към Вас с оглед постигане на перфектна визия за сватбата?

Това се случва много често. Постигаме отлични резултати.

Защо фитнес културата е важна част от съвремието?

Причината е, че в днешно време, хората са подложени на огромно психическо натоварване и стрес, което ги кара да търсят начини за разпускане. Липсата на движение и застоелият начин на живот са предпоставка за редица заболявания, а фитнесът е чудесно средство за предпазване от тях.

Каква част от успеха по пътя към съвършената фигура е мотивацията?

Винаги съветвам хората, с които работя, да се съревновават със себе си по пътя към добрата форма. Няма по – голяма мотивация от постигнатите резултати.

Какво удовлетворение Ви носи работата Ви?

Най-голямото удовлетворение за мен са постигнатите резултати на моите клиенти. Невероятно е усещането да виждаш как хората променят не само физическата си форма, а и начина си на живот -  подобряват самочувствието си, стават много по –работоспособни и организирани в ежедневието си.

Повече – научете лично от Кирил Танев на Grand Wedding Expo. Специалното му събитие ще бъде от 17 часа на 26 януари (неделя).  Партньор на сватбеното изложение за втора поредна година са DJ Service.

Коментари

Още от последните новини