Кампания за предаване на опасни отпадъци от отработени масла започва в Поморие

Кампания за предаване на опасни отпадъци от отработени масла започва в Поморие - E-Burgas.com

На 12 май 2022 г. Община Поморие организира кампания за разделно събиране на отпадъци от отработени масла. Инициативата се провежда съвместно с организацията по оползотворяване на отработени масла „Ойл Рециклейшън“.

Гражданите на община Поморие, които притежават отпадъци от отработени масла, ще могат безвъзмездно да ги предадат в мобилния събирателен пункт, който ще бъде разположен на паркинга пред сградата на Община Поморие, на ул. „Солна“ № 5, от 15.00 ч. до 16.00 ч. на 12.05.2022 г.

Призоваваме всички към отговорно поведение и опазване на околната среда и отправяме апел да се възползват от предложената възможност.

За повече информация телефон: 0596/25910

Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас
Тагове
Поморие
Коментари