Кампания за предаване на опасни отпадъци от отработени масла започва в Поморие

Кампания за предаване на опасни отпадъци от отработени масла започва в Поморие - E-Burgas.com

На 12 май 2022 г. Община Поморие организира кампания за разделно събиране на отпадъци от отработени масла. Инициативата се провежда съвместно с организацията по оползотворяване на отработени масла „Ойл Рециклейшън“.

Гражданите на община Поморие, които притежават отпадъци от отработени масла, ще могат безвъзмездно да ги предадат в мобилния събирателен пункт, който ще бъде разположен на паркинга пред сградата на Община Поморие, на ул. „Солна“ № 5, от 15.00 ч. до 16.00 ч. на 12.05.2022 г.

Призоваваме всички към отговорно поведение и опазване на околната среда и отправяме апел да се възползват от предложената възможност.

За повече информация телефон: 0596/25910

Свързани статии
Поморие в готовност за летния сезон, очаква първите туристиПоморие отбеляза празника си с народна музика, добро настроение и добри новини (Снимки)Поморие се изправя пред предизвикателствата на летния сезонПоморие с богата програма за празника на градаОбщина Поморие започва подмяна на уличното осветлениеСинята зона в Поморие ще е целогодишна, ето го целия регламентПриеха Бюджет 2022 в Поморие, пари са заложени във всички сфери и дейностиМлад мъж от Поморие спешно се нуждае от подкрепата ниПоморие въвежда иновативна методика в детска градинаПоморие продължава да реализира проекти, започва изграждането на открита сцена
Тагове
Поморие
Коментари

Още от последните новини