Жестоко убийство в Сливен: Рецидивист закла свой след среднощен скандал

Жестоко убийство в Сливен: Рецидивист закла свой след среднощен скандал - E-Burgas.com

Криминалисти разкриха жестоко убийство в Сливен, станало тази сутрин около 3 часа след полунощ. Кървавата свада се разиграла  във вилната зона на областния град. Незабавно към мястото са насочени полицейски екипи, които в присъствието на медици, са установили смъртта на 59-годишен мъж.

Само са часове от полицията стигат до звършителя. Той е на 35 години и е задържан за 72 часа.
По случая е образувано досъдебно производство, разследването продължава под ръководството на Окръжна прокуратура. От там уточняват, че на 35-годишния Величко И. вече са повдигнати обвинения в убийство. По тялото на убития са установени множество прорезни рани. Предстои в следващите дни от Окръжната прокуратура да внесат искане за постоянен арест.

Свързани статии
Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Убиха 60-годишен мъж в Дупница, задържани са двама непълнолетни Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Започна делото за брутално убийство в село Терзийско Евакуираха над 200 деца от училище в Сливен заради пожар Съдът изслуша двама полицаи по дело за тежко убийство в Слънчев бряг
Тагове
убийство Сливен
Коментари

Още от последните новини